Menu
Winkelwagen

5D Blue Print Light Frequency

5D Blue Print Light Frequency:
"Het gaat om het Cleansen van je DNA"

De 5D Blue Print Light Frequency heeft als thema "Het gaat om het Cleansen van je DNA".

Een blueprint is het oorspronkelijke plan. Zo heeft je DNA ook oorspronkelijke plan. Je DNA blueprint is in de loop van de eeuwen vervuilt geraakt, door ervaringen en door foutjes in het delen. Die gebeurtenissen zijn als trauma’s zijn opgeslagen in je DNA en met jou meegereisd. Maar ook karmische stukken zijn verbonden met je DNA, karma van jezelf maar ook je familiekarma is door de eeuwen heen met je meegereisd.

In het 5D tijd is het makkelijker om deze vervuiling, deze trauma’s los te laten. Zo ontstaat er ruimte en wordt het makkelijker om de trillingsverhoging door te maken.
Klachten die je kunt ervaren omdat je worstelt met je bewuste en onbewuste trauma’s is zeer vermoeiend en kunnen een aardige deuk in je vertrouwen slaan. Je wilt wel in de 5D frequentie meekomen maar het lukt niet vanwege deze vervuiling.

De frequentie Blueprint kan je helpen en de klachten worden verzacht zodat je persoonlijke frequentie kan verhogen. Zie het maar als de grote schoonmaak!

Ingrediënten: Latschenkiefer, Lavendel, Kamille blauw, Hoblad en Immortelle. Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken.

De 5D Blue Print Light Frequency is verkrijgbaar in auraspray 50ml, etherische olie 10ml en als set voor een speciale prijs.

Disclaimer: onze producten dienen niet ter vervanging van medische of andere professionele hulp, zorg of ondersteuning. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een gecertificeerde arts of behandelaar.

5D Blue Print Light Frequency Auraspray 50mlHet gaat om het Cleansen van je DNAEen blueprint is het oorspronkelijke plan. Zo heeft je DNA ook oorspronkelijke plan. Je DNA blueprint is in de loop van de eeuwen vervuilt geraakt, door ervaringen en door foutjes in het delen. Die gebeurtenissen zijn als..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
5D Blue Print Light Frequency Etherische Olie 10mlHet gaat om het Cleansen van je DNAEen blueprint is het oorspronkelijke plan. Zo heeft je DNA ook oorspronkelijke plan. Je DNA blueprint is in de loop van de eeuwen vervuilt geraakt, door ervaringen en door foutjes in het delen. Die gebeurtenissen zi..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
5D Blue Print Light Frequency Set Auraspray 50ml en Etherische OlieHet gaat om het Cleansen van je DNAEen blueprint is het oorspronkelijke plan. Zo heeft je DNA ook oorspronkelijke plan. Je DNA blueprint is in de loop van de eeuwen vervuilt geraakt, door ervaringen en door foutjes in het delen. Die ..
€31,90
Excl. BTW:€26,36
1 - 3 van 3 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie