Menu
Winkelwagen

5D Compassion Light Frequency

5D Compassion Light Frequency:
"Ik open je hart voor liefde en compassie"

De 5D Compassion Light Frequency heeft als thema "Ik open je hart voor liefde en compassie".

In het 5D tijdperk draait alles om liefde. Liefde om je te verbinden met je omgeving, de wereld en met jezelf. Vooral dat laatste is de sleutel tot transformatie, compassie naar jezelf. Je bent goed zoals je bent, je bent het waard om te ontvangen en je kunt schuldgevoelens los laten. Met de geurfrequentie Compassion lukt het je om je hart open te stellen. Als je lichamelijke ongemakken ervaart zoals druk op je borst of hartkloppingen dan kan het zijn dat het hartchakra zich wilt openen maar dat dit niet lukt. Natuurlijk moet je deze symptomen serieus nemen (en arts raadplegen), maar ze kunnen ook te maken hebben met je transformatie proces. Deze klachten ontstaan doordat je het moeilijk vind om je open te stellen voor de hoge frequentie van liefde.

Het gaat om je hartchakra, een chakra wat vooral is verbonden met het 4D tijdperk maar ook met het Hogerhart chakra. Het Hogerhart ligt tussen je hartchakra en het keelchakra en representeert het thema WIJ. We verschuiven op dit moment van IK naar WIJ. Het wordt belangrijk om te ervaren dat we met elkaar verbonden zijn, dat we mededogen tonen en vergeven. Door dit te doen ben je werkelijk vrij en kan je de stap naar het 5D tijdperk zetten.

Laat alle overtuigingen, indoctrinaties, haat, verdriet en angsten los, open je hart en geef je over.Groei mee met de de hogere trilling waar het hart de hoofdrol heeft. Kies voor vrede, in jezelf en naar je omgeving.

Ingrediënten: Bergamot Reggio, Harishingar, Blauwe Lotus, Roos. Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken.

De 5D Compassion Light Frequency is verkrijgbaar in auraspray 50ml, etherische olie 10ml en als set voor een speciale prijs.

Disclaimer: onze producten dienen niet ter vervanging van medische of andere professionele hulp, zorg of ondersteuning. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een gecertificeerde arts of behandelaar.

5D Compassion Light Frequency Auraspray 50mlIk open je hart voor liefde en compassie.In het 5D tijdperk draait alles om liefde. Liefde om je te verbinden met je omgeving, de wereld en met jezelf. Vooral dat laatste is de sleutel tot transformatie, compassie naar jezelf. Je bent goed zoals je bent, j..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
5D Compassion Light Frequency Etherische Olie 10mlIk open je hart voor liefde en compassie.In het 5D tijdperk draait alles om liefde. Liefde om je te verbinden met je omgeving, de wereld en met jezelf. Vooral dat laatste is de sleutel tot transformatie, compassie naar jezelf. Je bent goed zoals je b..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
5D Compassion Light Frequency Set Auraspray 50ml en Etherische OlieIk open je hart voor liefde en compassie.In het 5D tijdperk draait alles om liefde. Liefde om je te verbinden met je omgeving, de wereld en met jezelf. Vooral dat laatste is de sleutel tot transformatie, compassie naar jezelf. Je ben..
€31,90
Excl. BTW:€26,36
1 - 3 van 3 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie