Menu
Winkelwagen

5D Creative Power Light Frequency

5D Creative Power Light Frequency:
"Leer vertrouwen en creëer!"

De 5D Creative Power Light Frequency heeft als thema "Leer vertrouwen en creëer!".

Door je zonder aarzeling over te geven aan de trilling van de vijfde dimensie ontwikkel je een vertrouwen dat er genoeg is voor iedereen. Je kunt zonder angst en vol overgave in het leven staan. Je wordt je steeds bewuster dat je je eigen toekomst kunt creëren. Door je wens zo gedetailleerd voor je te zien en te voelen hoe het is als je je doel hebt bereikt, zend je krachtige energetische golven de kosmos in, waar alle radertjes gaan draaien zodat wat je bereiken wilt wordt gerealiseerd. Jij bent magie en in het 5D tijdperk zullen deze mechanismen nog sneller gaan werken.

Merk je dat het bij jou nog niet zo makkelijk gaat? Je blijft misschien hangen in gedachten, gevoelens van angst, minderwaardigheid of andere emoties met een lage trilling, die de weg naar realisatie in de weg staan. Met de geurfrequentie Creative Power kun je loskomen van deze beperkende overtuigingen en een vol leven toe te laten. Er worden wellicht nog wat harde noten gekraakt, maar weet dat deze gevoelens tijdelijk zijn en dat je snel op het 5D pad bent aangekomen waarin je wensen gerealiseerd worden.

Ingrediënten: Kumquat, Witte Lotus, Amber, Mandarijn. Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken.

De 5D Creative Power Source Light Frequency is verkrijgbaar in auraspray 50ml, etherische olie 10ml en als set voor een speciale prijs.

Disclaimer: onze producten dienen niet ter vervanging van medische of andere professionele hulp, zorg of ondersteuning. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een gecertificeerde arts of behandelaar.

5D Creative Power Light Frequency Auraspray 50mlLeer vertrouwen en creëer!Door je zonder aarzeling over te geven aan de trilling van de vijfde dimensie ontwikkel je een vertrouwen dat er genoeg is voor iedereen. Je kunt zonder angst en vol overgave in het leven staan. Je wordt je steeds bewuster dat..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
5D Creative Power Light Frequency Etherische Olie 10mlLeer vertrouwen en creëer!Door je zonder aarzeling over te geven aan de trilling van de vijfde dimensie ontwikkel je een vertrouwen dat er genoeg is voor iedereen. Je kunt zonder angst en vol overgave in het leven staan. Je wordt je steeds bewust..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
5D Creative Power Light Frequency Set Auraspray 50ml en Etherische OlieLeer vertrouwen en creëer!Door je zonder aarzeling over te geven aan de trilling van de vijfde dimensie ontwikkel je een vertrouwen dat er genoeg is voor iedereen. Je kunt zonder angst en vol overgave in het leven staan. Je wordt..
€31,90
Excl. BTW:€26,36
1 - 3 van 3 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie