Menu
Winkelwagen

Astrid Esmeralda Klompstra Zwijgend Goud

Zwijgend Goud Astrid Esmeralda Klompstra.In tijden van turbulentie is het fijn te weten dat je geen speelbal hoeft te zijn van je emoties. Dat er in jou een innerlijke plek bestaat waar het altijd stil is. Het oog van de storm. Jouw stille plek is de poort naar een ruimer veld. Voorbij het zelf dat ..
€19,50
Excl. BTW:€17,89
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Zwijgend Goud van Astrid Esmeralda Klompstra kopen?

Zwijgend Goud het prachtige boek van Astrid Esmeralda Klompstra koop je gemakkelijk en snel hier bij hetspirituelewarenhuis.nl. Natuurlijk ligt haar boek ook bij ons in de winkel.

Inspiratie en gedichten over Liefde, Bewustzijn en Zelf-Herinnering.....

In Zwijgend Goud neemt Astrid Esmeralda je middels gedichten en teksten mee in het veld. De woorden zijn van ondergeschikt belang, de energie eronder, dat wat ze aanraken en waarnaar ze verwijzen, is waar het omgaat. Innerlijke Vrede ongeacht omstandigheden. Een uitdaging die in onze huidige tijd voor ons aller voeten ligt.

Astrid Esmeralda Klompstra heeft al jong connectie met het bronveld. Echter, na de ontmoeting met haar zielepartner in 2013 en een intens ziekteproces van ruim zeven jaar, waarin zij uiteindelijk niets anders meer kan dan alleen zijn met zichzelf en God, landt zij dieper en vollediger in dit veld.

Via de hoofdstukken Liefde, Partnerschap, Herinneren, Ontwaken, Overgave, Thuiskomen, Stilte, Licht Zijn in een veranderende wereld en God nodigen haar woorden je uit mee op reis te gaan. In jezelf én voorbij jezelf! Lees meer over Astrid Esmeralda Klompstra haar website.

“Laat het stil worden in jou midden in het lawaai, laat het zacht worden in wat verhard is, laat het open worden midden in geslotenheid. Kom en blijf in je stille midden en de Vrede van deze plek strekt zich uit, voorbij jezelf. Deze Vrede is van een hogere orde, dit is een Vrede die elke innerlijke strijd in haar armen houdt. 

De waarheid is daar waar jij leegte laat tussen je gedachten, adempauze neemt tussen je woorden, je meningen en je gelijk. Jouw stille plek is een gouden poort. Een poort naar wie jij was, bent en altijd zal zijn! Een Liefde en Vrede die ongeacht omstandigheden altijd dezelfde is.

Ze is een stralende uitnodiging, ze wenkt je, roept je, een zachte bries. Kom maar, het is geen verlies... Laat jezelf maar los voorbij de lagen van vermijding en behoud, voorbij willen grijpen of fixeren. Roerloos wacht jouw poort naar Vrede die niet spreekt in woorden maar in de woordloze taal van je hart.”

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie