Maankalender 2020 Kopen?
Maan Scheurkalender 2020


Maankalender 2020 (De echte sinds 2006)

Bestel nu jouw maankalender 2020 van Marjanne Hess- van Klaveren gemakkelijk en snel hier op hetspirituelewarenhuis.nl.
9789082125726
Verzending:binnen 1-3 werkdagen
Bestel
!

Maanagenda 2020 (De echte sinds 2006)

Bestel nu jouw maanagenda 2020 van Marjanne Hess- van Klaveren gemakkelijk en snel hier op hetspirituelewarenhuis.nl.
9789082125733
Verzending:binnen 1-3 werkdagen
Bestel
!

Maankalender 2020 Marjanne Hess- van Klaveren

De maankalender 2020 koop je gemakkelijk en snel op hetsprituelewarenhuis.nl of kom langs in onze winkel. De maankalender 2020 van Marjanne Hess- van Klaveren is uit voorraad leverbaar.

In de maankalender 2020 staat informatie over de invloed van de maan op ons dagelijks leven. In deze maan scheurkalender 2020 staan per dag tips over voeding, gezondheid, relaties en tuinieren.

Als je de cyclus van de maan volgt leef je volgens een natuurlijk ritme, wat rust en ontspanning brengt in je levensstijl. Voor elke bezigheid is er een gunstig tijdstip, zo zijn er volgens de maan gunstige dagen om je planning op te zetten, je administratie, huishouden of bankzaken te doen, zakelijke afspraken te maken, voor cultuur en theaterbezoek, muziek, reizen, maar ook voor relaties, oefeningen, massages, lichaams- of haarverzorging en meditaties.

Met het volgen van de maankalender komt er weer een oud, meer natuurlijk ritme terug in je leven. Je kunt hierdoor meegaan met de stroom, de maancyclus en de vier seizoenen.

Astrologische wetenswaardigheden over Voeding, Relaties, tuin en gezondheid.

De maankalender in deze vorm bestaat sinds 2006 en wordt al meer dan 10 jaar, over de hele wereld gelezen door mensen die ook regelmatig met Marjanne corresponderen.

Wat de kalender interessant maakt zijn de onderwerpen, die gebaseerd zijn op waarnemingen en samenwerking met collega-auteurs over de hele wereld. De onderwerpen zijn maan wetenswaardigheden over de tuin, voeding, gezondheid en relaties.

In de loop der jaren heeft Marjanne ook haar kennis van de kruiden geneeswijzen, Astrologie en Astronomie in deze kalender verwerkt. Al deze informatie weet zij op een heel toegankelijke manier te beschrijven zodat het voor iedereen makkelijk te volgen is. Dagelijks worden iconen afgebeeld van de maanfasen, de bijbehorende dierenriem tekens, zon- en maansverduisteringen, de blauwe maan en de periode waarin meteorenshows aan de hemel verschijnen en wat wel/niet aan te raden is op de bewuste dag.

Daarnaast beschrijft ze elke dag de dag kwaliteit, voedingskwaliteit, het element van de dag, het lichaamsdeel en orgaansysteem vermeld.

Scheurkalender / 368 pagina's / uitgeverij M. Hess -van Klaveren / ISBN 9789082125726