Ayurvedische Biologische Thee Pavilion

Pavilion Ayurvedische Thee hebben wij natuurlijk in ons assortiment.

De Ayurvedische Theeën van Pavilion die je bij ons kunt kopen zijn geproduceerd door het Engelse Pavilion Healthcare. De Pavilion Ayurvedische Thee is volledig samengesteld uit biologische grondstoffen.

Ayurveda is de 5000 jaar oude Indiase wijsheid, die je helpt om een gebalanceerde geest, lichaam en ziel te krijgen of behouden. Dit door juiste voeding, lifestyle, kruidengeneeskunde en fysieke activiteiten zoals yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie.

Gebruik: Laat de weldaad van de biologisch geteelde kruiden vrijkomen door ze gedurende minimaal 5 minuten in gekookt water te laten trekken.

Ayurvedische Thee Pavilion product specificaties

  • Kruidenthee in biologisch afbreekbare zakjes in een prachtig blik
  • 100% natuurlijke en biologische ingrediënten
  • Geen kunstmatige kleur- en geurstoffen of conserveringsmiddelen
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Samengesteld door specialisten in Ayurveda
  • De theezakjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar PLA (polymelkzuur) gewonnen uit maïs, geproduceerd door Fuso International.

Pavilion Healthcare

Pavilion Healthcare marktleider in authentieke ayurvedische kruiden en kruidengeneesmiddelen en opgericht door Dr. Milind Jani MBBS FRCS en de gekwalificeerde ayurvedische arts  Dr. Asmita Jani BSAM.

Dr. Milind Jani groeide op in Oeganda, Oost-Afrika, studeerde medicijnen in Gujarat in Noord-India en beoefende de afgelopen 20 jaar geneeskunde in het Verenigd Koninkrijk. Hij is een zeer bekwame chirurg, huisarts en ayurvedische arts. Hij heeft een privé praktijk die zijn eigen synthese van moderne geneeskunde met de ayurvedische geneeskunde gebruikt en een holistisch programma bied voor ziekten die zich richt op geest, lichaam en geest.

Dr. Milind Jani geeft regelmatig lezingen aan artsen die complementair zijn in het UK en in het buitenland. Hij is een medische journalist en columnist voor het tijdschrift The Observer en Sussex Argus. Presenter bij de Good Health Show, Honorary lecturer van 'Holistic Health', 'Hindu Beliefs' en 'Ayurvedic Medicine' aan de Brighton University en Thames Valley University zijn enkele van de projecten waar Dr. Jani bij betrokken is. Hij is onlangs verschenen op BBC TV.

Dr. Asmita Jani is een Ayurvedische expert en een panchakarmad-expert, opgeleid door Dr. Kasture die een  internationaal gerenommeerde persoonlijkheid is die vele artsen over de hele wereld heeft opgeleid.

Dr. Asmita Jani runt het Ayurvedische gezondheidskliniek en panchakarmacentrum in Brighton, ze gelooft sterk in de holistische benadering van gezondheid en het beoefenen van geneeskunde van natuurlijke geneeskunde en spiritualiteit. Ze zag de beperke beschikbaarheid van authentieke en veilige natuurlijke Ayurvedische producten in het UK en Europa, en daarom richtten Milind en Asmita Pavilion Healthcare op om deze "geneeswijze" te promoten bij artsen en het grote publiek in het UK en Europa.