Retouren

Een toelichting op ons Retour beleid zoals ook aangegeven in de algemene voorwaarden.

Retour zenden? Toch niet tevreden over je product? Product stuk of beschadigd ontvangen?

Niet blij met je aankoop?
Toch niet blij met je aankoop? Je hebt 14 dagen de tijd om ons te melden dat je de bestelling/artikel wilt retourneren/annuleren. Nadat je de retourmelding hebt gedaan heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het aan ons terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten terug. De kosten voor het terugsturen zijn wel voor jouw rekening.

Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je dat ook bij ons in de winkel zou doen.

Van retourzending zijn uitgesloten:

  • Producten die volgens opgave van jouw zijn gemaakt of ondubbelzinnig zijn aangepast aan de persoonlijke eisen van jouw.
  • Alle Audio- of videoregistraties (CD's en/of DVD's) waarvan de (plastic)verpakking/verzegeling zijn verbroken.
  • Alle goederen waarvan de (plastic)verpakking/verzegeling zijn verbroken.

Procedure:
Neem even contact met ons op per telefoon (0031 (0)515 700 230), whatsapp 0031 6 125 19 199 of email: service@hetsprituelewarenhuis.nl en geef aan dat je je bestelling wilt retourneren. Dan zijn wij op de hoogte. Of je stuurt de producten meteen retour. (De kosten voor het terugsturen zijn wel altijd voor jouw rekening.)

Doe bij de retourzending even een briefje met je:

  • Naam
  • Adres
  • Emailadres
  • Telefoonnummer

Of doe een kopie van de factuur bij retourzending in.

Stuur de retourzending naar:
Hetspirituelewarenhuis.nl
Skilwyk 37
8701 KM BOLSWARD
NEDERLAND.

Creditering/terugbetaling:
Na ontvangst van je retourzending, zullen wij de producten beoordelen en bij goedkeuring overgaan tot terugbetaling van het door jouw betaalde bedrag binnen 14 dagen. Bij problemen of vragen nemen wij contact met je op. 

Product stuk/beschadigd?
Is het product stuk of beschadigd aangekomen? Vervelend voor je. Maar neem binnen drie werkdagen even contact met ons op per telefoon (0031 (0)515 700 230 of whatsapp / telegram 0031 6 125 19 199) en we bespreken hoe we het voor je gaan oplossen. Je mag het ook per email op service@hetsprituelewarenhuis.nl melden. Vermeld je bestelnummer, het product of producten waar het om gaat en wat er precies mis is met het product. We nemen dan z.s.m. contact met je op hoe we het voor je gaan oplossen.