Miron Drinkfles Violet Glas

De Miron Drinkfles van Violet Glas koop je bij ons.

Het water (of andere vloeistof) blijft langer houdbaar door het beschermende violette glas waarvan de Miron Fles van gemaakt is.

Drinkfles Miron Violet 1L

Miron
PH 793
7434041772740
Verzending:binnen 1-2 werkdagen
Bestel

Drinkfles Miron Violet Flower Of Life Goudkleurig 1L

Miron
PH 790
8719172835106
Verzending:binnen 1-2 werkdagen
Bestel

Drinkfles Miron Violet Flower Of Life Multi Color 1L

Miron
PH 791
8719172835113
Verzending:binnen 1-2 werkdagen
Bestel

Drinkfles Miron Violet Flower Of Life Violet Color 1L

Miron
PH 792
8719172835120
Verzending:binnen 1-2 werkdagen
Bestel

Miron violet glas werkt geweldig als het gaat om het in stand houden van de kwaliteit van vloeistoffen zoals zuiver water, homeopathische middelen, essentiële olie, geneesmiddelen, cosmetica en kruidenaftreksels. In vergelijking met andere kleuren glas heeft donker violet glas allerlei bijzondere voordelen zoals:

Miron Violet Glas Experiment

Om het kwaliteitsbehoud van bepaalde voedingsstoffen in het Miron Violette glas eenvoudig aan te tonen werd een microbiologisch experiment uitgevoerd met cherrytomaatjes.

Bij deze proef werd een cherrytomaatje 7 maanden lang opgeslagen in een gewoon wit glas en een ander in een Miron violet glas, op kamertemperatuur en zonder direct zonlicht. Na die 7 maanden werd het resultaat gefotografeerd. De microbiologische verandering van de eerste tomaat in wit glas kon duidelijk worden waargenomen. Maar bij de tomaat in het violette glas was geen enkel verlies van kleur of uitdroging te zien.…

Miron Violet Glas Werking

Miron violet glas werkt als een natuurlijk filter dat alleen het zonlicht doorlaat dat beschermt en de kwaliteit van belangrijke en gevoelige stoffen verbetert. Tegenwoordig bestaat er heel wat verpakkingsmateriaal, waarvan er veel het zichtbare licht doorlaat. Grafieken laten zien in hoeverre licht kan doordringen in de diverse materialen, waarbij Miron violet glas het volledige spectrum van zichtbaar licht tegenhoudt, met uitzondering van het violette deel. Tegelijkertijd laat het ten dele wel straling door in het spectrum van UV-A en infrarood. Deze unieke combinatie biedt optimale bescherming tegen "veroudering" die veroorzaakt wordt door zichtbaar licht wat inhoudt dat de houdbaarheid en werkzaamheid van de stoffen in het Miron Violette glas wordt verlengd.

Kan niet in de vaatwasser!