Koperen Drinkfles Kopen? Koperen Waterfles

Fles van Koper, koperen drinkfles kopen?

Mooie koperen drinkfles, koperen waterfles bestellen van 1 liter en voorzien van mooie print of gravering.

Koperen Drinkfles Flower of Life Paisley Print 750 ml

Yogi & Yogini
PH 797
8719497615797
Verzending:binnen 1-2 werkdagen
Bestel

Koperen Drinkfles Flower of Life Geetst 750 ml

Yogi & Yogini
PH 800
8719172838862
Verzending:tijdelijk niet leverbaar
Bestel

Koperen Drinkfles Flower of Life Print 750 ml

Yogi & Yogini
PH 799
8719172838879
Verzending:tijdelijk niet leverbaar
Bestel

Koperen Drinkfles Ohm Print 750 ml

Yogi & Yogini
PH 798
8719172838909
Verzending:binnen 1-2 werkdagen
Bestel

Drinkflessen van koper (tamba) worden in India al meer dan 200 jaar gemaakt en gebruikt. Volgens de oude Indiase Ayurveda, helpt het drinken van water uit een koperen fles of beker om de drie energieën die door het menselijk lichaam circuleren, de Dosha’s (Vata- lucht element, Kapha- water element en Pitta vuur element), te balanceren. De Koperen Drinkflessen bij ons verkrijgbaar zijn ontworpen en geproduceerd vanuit dit gedachtegoed.

Alleen geschikt voor water. Niet voor andere vloeistoffen. Kan niet in de vaatwasser!

Ayurvedische tradities zeggen dat in aanvulling op het gebruik van edelstenen, metalen van belang zijn voor onze gezond. Koper wordt in de Ayurveda als grote waarde gezien. Er wordt gezegd dat de oude yogi's en wijzen koperwater drinken, om zichzelf te beschermen tegen ziekten. Door koper gevitaliseerd water kan helpen bij een droge, rode en geïrriteerde huid kan haar jeugdige gladheid terug krijgen.

"In de Ayurveda klinieken in India wordt koperwater divers gebruikt. Het wordt beschouwd als een uitstekend tonicum voor de lever, milt en het lymfestelsel. Daarnaast is het ondersteunend voor de behandeling van obesitas en reumatische spier-en gewrichtsaandoeningen. Het heeft een positief effect op de hemoglobine inhoud van het bloed en kan bloedarmoede verlichten. Vermeld moet worden de harmoniserende werking van het water op psychosomatische aandoeningen, die momenteel worden onderzocht. Maar bij klachten altijd je arts of behandeld therapeut raadplegen!"