Zorgenpoppetjes Kopen

Zorgenpoppetje waar te koop?

Bij ons kun je een zorgenpoppetje kopen, online of in de winkel. Mooi stoffen zorgenpoppetje in verschillende kleuren en designs. Ideaal als cadeautje, geef een zorgenpoppentje aan iemand die dat nodig heeft.

Betekenis Zorgenpoppetje

Er is een legende in de hooggelegen bergdorpjes van Guatemala: wanneer je een probleem hebt kun je dat aan een zorgenpoppetje vertellen. Voordat je naar bed gaat vertel je je problemen aan het zorgenpoppetje, daarna leg je het poppetje onder je kussen. Terwijl je slaapt zorgt het zorgenpoppetje ervoor dat je problemen verdwijnen!

Zorgenpoppetjes - Worrydolls

Inspiratie - Apollanja
PH 2001
8718657464114
    Verzending: binnen 1-2 werkdagen
In winkelmandje
  • Beschrijving
Zorgenpoppetjes - Worrydolls handgemaakt. Kleur en motief zijn altijd verschillend, foto is een indicatie. De vorm is altijd gelijk.

Zorgenpopje betekenis:

Er is een legende in de hooggelegen bergdorpjes van Guatemala, wanneer je een probleem hebt kun je dat aan een zorgenpopetje vertellen. Voordat je naar bed gaat vertel je je problemen aan het zorgenpopetje, daarna leg je het poppetje onder je kussen. Terwijl je slaapt zorgt het zorgenpopetje ervoor dat je problemen verdwijnen! Ieder zorgenpoppetje komt met een beschrijving. 

Afmeting 7x5,5cm. Niet geschikt voor baby's en kleine kinderen!

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.