Eliah Sahil Biologische Verzorgingsproducten

De Eliah Sahil Biologisch verzorgingsproducten koop je 'natuurlijk' bij ons.

Eliah Sahil maakt lichaamsverzorging producten die de zuiverheid van de natuur weerspiegelen. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige kruiden-, planten- en bloemenessences en mineralen. De biologische grondstoffen worden voornamelijk van kleine boeren uit India en Afrika verkregen. Eliah Sahil waardeert het leven van alle levende wezens en maakt derhalve geen gebruik van dierlijke ingrediënten of dierproeven.
Eliah Sahil Poeder Shampoo

Eliah Sahil Poeder Shampoo's ….

Eliah Sahil Kinder Shampoo's...

Eliah Sahil Shampoo's voor Kinderen ….

Eliah Sahil 100% biologische verzorgende oliën

Eliah Sahil verzorgende oliën …

eliah sahil natuur cosmetica oprichter

Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en de liefde van mijn zoon, creëren we producten die zacht zijn voor het menselijk lichaam en tegelijkertijd zuinig zijn voor het milieu. Veganistisch, biologisch en met de beste ingrediënten uit de natuur.

Silvio Perpmer, Oprichter Eliah Sahil Organic en Planet Pure

Biologisch Gecertificeerd

Eliah Sahil Biologisch gecertificeerde natuurlijke cosmetica biedt een hoge mate van natuurlijkheid, gezonde ingrediënten en een maximum aan grondstoffen uit gecertificeerde biologische landbouw in vergelijking met conventionele (natuurlijke) cosmetica.

Vegan

Bij Eliah Sahil waarderen ze het leven van alle levende wezens, dus gebruiken ze geen dierlijke ingrediënten in hun producten en laten ze niet op dieren testen. Verder staat Eliag Sahil vermeld in de Ethical Buying Guide www.animalfair.at.

Zero Waste

Met de navulverpakkingen bespaar je tot een jaar verpakkingsmateriaal en voorkom je onnodig afval. De navulzakken zijn composteerbaar en de aluminium verpakking kan steeds opnieuw worden bijgevuld.

Elaih Sahil Biologische Verzorgingsproducten zijn vrij van:

Oppervlakte-actieve stoffen

Palm olie

Microplastics

Gluten

Dierproeven

Conserveringsmiddelen

Parbenen, Parfine, Siliconen

Chemische geurstoffen

Dierlijke grondstoffen