Dali Tarot Kopen?

Dali Tarot Jubileum editie koop je bij ons. Deze unieke Nederlandstalige Dali Tarot Set is uitgebracht in beperkte oplage. Nu van € 49,90 voor slechts € 19,95.

Ter gelegenheid van de 100ste geboortedag van Salvador Felipe Jacinto Dali y Domenech werd er een speciale Dali Jubileum Tarot-set uitgegeven (boek+kaarten). Wereldwijd was de eerste oplage voor deze set 80.000 stuks. De Nederlandstalige oplage bestond uit maximaal 3500 exemplaren.  Bij iedere set zit een certificaat met nummer, dat de exclusiviteit van de Dali Tarot set waarborgt.

Deze Dali Jubileum Tarot-set bestaat uit het originele Dali Tarot, 78 kaarten in full color. Een boek, ook in kleur, waarin over het leven van Dali wordt geschreven en zijn relatie tot de Tarot en de kaarten wordt verklaard én het gebruik ervan wordt beschreven.

Let op: De set is echt beperkt leverbaar. Op is echt Op.

Dali Tarot Set

Koppenhol
9789085080350
9789085080350
    Verzending: Tijdelijk niet leverbaar
  • Beschrijving
Dali Tarot Set boek en kaarten. Jubileum Editie. NIET MEER LEVERBAAR.

Ter gelegenheid van de 100ste geboortedag van Salvador Felipe Jacinto Dali y Domenech wordt er een speciale Dali Jubileum Tarot-set uitgegeven. Wereldwijd is de eerste oplage voor deze set 80.000 stuks. Deze Nederlandstalige oplage bestaat uit maximaal 3500 exemplaren.

De Dali Jubileum Tarot-set bestaat uit: Het originele Dali Tarot, 78 kaarten in full color.Het boek, ook in kleur, waarin over het leven van Dali wordt geschreven en zijn relatie tot de Tarot en de kaarten wordt verklaard én het gebruik ervan wordt beschreven. In de set zit een certificaat, dat de exclusiviteit van de Dali Jubileum Tarot-set bevestigt.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.