anas crystalcare kopen

Anas Crystalcare Kopen?

Alle mooie lichaamsverzorging producten van Anas Crystalcare verrijkt met bergkristal koop je hier bij ons.

De Anas Crystalcare lichaamsverzorgingslijn is een unieke lijn die puur bergkristal uit Madagascar gebruikt in al haar producten. De energetische werking van bergkristal, wordt gecombineerd met vulkanische water en oliën. Deze hydrateren, herstellen en verzorgen de huid en haar en geven het een nieuwe energie. De lijn bestaat uit zeven producten met een heerlijke kruidige, houtachtige geur in prachtige Award winnende verpakkingen.

Anas Crystalcare Lichaamsverzorging veel gestelde vragen.

Waarom zit in Anas Crystalcare Bergkristal?

Een Bergkristal uit Madagaskar in zijn kern activeert consequent het Crystalcare product elke keer dat je het gebruikt, waardoor de elektrische lading van jouw lichaam wordt gebalanceerd en geharmoniseerd. Het kristal kalmeert, brengt in balans en stimuleert.

Wat doet het Thermo-Vulkanisch Water in Anas Crystalcare?

Dit water komt uit de Auvergne in Frankrijk, rijk aan silicium, het geheim van een jeugdige huid, zuivert, herstructureert en hydrateert de huid.

Mens en Natuur

Alles ontstaat vanuit de natuur, en dus kan onze genezing daar ook vandaan komen. Anas Crystalcare respecteert het milieu en Moeder Aarde. Ze gebruikt niet alleen natuurlijke ingrediënten en natuurlijke productieprocessen, maar geeft ook terug aan de natuur door 7% van diens winst te doneren aan betrouwbare natuur- en milieuorganisaties. Anas Crystalcare omarmt de aarde en de geschenken die ze voortbrengt en wijst gebruik van alle schadelijke chemicaliën, additieven en conserveermiddelen af.

Red Dot Design Award

Anas Crystalcare is een uniek Nederlands cosmeticamerk uit Amsterdam en wordt geproduceerd in Griekenland. Hun verpakking won de Red Dot Design Award in de categorie "Design Concept". De prestigieuze Red Dot Award wordt jaarlijks uitgereikt in Essen, Duitsland en is een eerbetoon aan het beste productontwerp ter wereld. Het winnen van deze prijs is de ultieme erkenning van een goed, vooruitstrevend en innovatief ontwerp.

Balans

Anas Crystalcare huid en verzorgingsproducten bieden niet alleen balans voor lichaam, geest en ziel; ze vormen ook een kunstwerk in de ruimte en bevorderen je welzijn door hun esthetische schoonheid.