3e DRUK

Maarten Oversier Bestaansrecht

Maarten Oversier Bestaansrecht. Nu 3e DRUK! Gratis verzending.
9789493191709
Verzending: ma-za voor 16.00 besteld is dezelfde dag verstuurd
In winkelmandje
!

Bestaansrecht Maarten Oversier kopen?

Bestaansrecht het boek van Maarten Oversier koop je gemakkelijk en snel hier bij hetspirituelewarenhuis.nl. Natuurlijk ligt zijn boek ook bij ons in de winkel. Nu al de 3e druk!

Bestaansrecht Maarten Oversier

Licht op de verdrongen historie die wij nog in ons dragen.

Echo’s van onverwerkt trauma uit ons verleden, zelfs vorige levens, bezorgen de moderne mens hun fysieke, psychische of emotionele klachten. Maar wat is nou de werkelijke ontstaansgeschiedenis van deze opgelopen traumata?

In de ruim 25 jaren dat reïncarnatie- en regressietherapeut Maarten Oversier cliënten in zijn praktijk behandelt, ontdekte hij dat de bron eigenlijk altijd te vinden is binnen drie specifieke historische domeinen. Schokkende en daardoor vaak verdrongen ervaringen van onze voorouders, de hel van twee recente wereldoorlogen en de dubieuze normen en eisen van de machtige katholieke kerk. Achter deze invloeden doemt het decor op van een grootschalig plan de mensheid te knechten, zo blijkt tevens uit de talloze cliëntenervaringen.

Het is echter een kwestie van tijd tot zal blijken dat de levenskracht van aardbewoners uiteindelijk niet blijvend te beteugelen is. Kosmisch zijn er enorme bewustzijnstransities gaande. Juist daarom zijn er nu zoveel mensen in incarnatie.


Vervlochten met de verslagleggingen van cliënten die hun opzienbarende herstelverhalen vertellen, legt Maarten uit hoe onze onvoltooide geschiedenis onverbiddelijk doorsijpelt naar het heden. Maar ook hoe oude pijnthema’s herkent en verwerkt kunnen worden opdat zij ontkrachten. Hij zegt: “De meest waardevolle ontdekkingen doet degene die de gebaande paden verlaat.

Bestaansrecht staat garant voor een aangrijpend leesavontuur dat soms leest als een spannend filmscenario en het wereldbeeld van de lezer kan transformeren. Ook moderne kwesties zoals orgaandonatie, de coronacrisis en transhumanisme worden niet geschuwd.

Maarten helpt ons in dit magnifieke boek om ons onverwerkt verleden naar de oppervlakte te brengen zodat het gezien en geheeld kan worden, voor onszelf en voor het collectief.

Susan Smit (Auteur)

Dit is het kookboek met het recept van je leven.

Herman den Blijker (Chef-kok)

Maarten A. Oversier (1962) woont landelijk in het Drentse Roden. Na een carrière als chef-kok bij diverse gerenommeerde hotels bleek zijn ware roeping echter van een meer spirituele aard. Als regressie- en reïncarnatietherapeut heeft hij ruim 15.000 sessies gedaan. De in Canada woonachtige indianen zijn een enorme inspiratiebron. Met hen onderhoudt hij een intensieve band met vele uitwisselingen en vriendschappen. Hij publiceert artikelen, geeft lezingen en onderwijst op diverse plaatsen in Europa en in Canadese indianenreservaten.