Margriet Spijksma C*T The Crap


C*T The Crap Margriet Spijksma

C*T The Crap Margriet Spijksma of te wel Cut The Crap het bijzondere boek van Margriet Spijksma bij ons te koop online en in de winkel.
Opruiming
9789082619881
Verzending: ma-za voor 16.00 besteld is dezelfde dag verstuurd
In winkelmandje
!

C*t The Crap het boek van Margriet Spijksma kopen?

C*t The Crap het boek van Margriet Spijksma koop je gemakkelijk en snel hier bij hetspirituelewarenhuis.nl. Natuurlijk ligt haar boek ook bij ons in de winkel.

Cut the crap margriet spijksma

C*T THE CRAP

C*T THE CRAP. Dat is de boodschap die Margriet Spijksma met dit boek aan haar lezers, volgers en klanten mee wil geven. En dus ook aan jou. Want het is de hoogste tijd om jouw droom te gaan leven.

Margriet Spijksma vertelt in haar nieuwe boek over haar emotionele, zakelijk en spirituele reis van de afgelopen jaren. Ze neemt je mee in haar eigen ontdekkingstocht, maar nodigt je vooral uit om zelf in actie te komen, wat wil jij het allerliefst? Waar wil jij 100% voor gaan? Met praktische inzichten, sprekende metaforen en haar eigen levenslessen geeft ze je het zetje in de juiste richting. Zet jij de eerste stap naar je droom?

Margriet: “De mini-playbackshow van Henny Huisman inspireerde mij voor mijn tweede boek. Het moment dat de twee schuifdeuren opengaan naar een groot wit licht en veel rook en je nog een keer achteromkijkt en zwaait. Zo zie ik het laatste moment van mijn leven voor me. Ga jij ook met een grote glimlach en je duimen omhoog je kist in? Kies dan voor: C*t the crap.

Het is gek maar het zou zomaar zoiets kunnen zijn. Met wat fantasie en het hiernamaals hebben de Aalsmeerse ‘ studierook’ en de deuren van het Miniplaybackshow ‘ tover-ei’ wel overeenkomsten. Een bijzonder boek dus! - Henny Huisman

Lees meer over Margriet Spijksma op haar website.