Geneeskrachtige Stenen

Geachte bezoeker/klant,

Welkom op deze Edelstenen-pagina van hetsprirituelewarenhuis.nl. Je vindt bij ons in de winkel aan de Nieuwmarkt 15 te Bolsward een uitgebreid assortiment aan (geneeskrachtige) edelstenen. We hebben veel ruwe en bewerkte (bollen, kogels, eieren, piramides, obelisken,) edelstenen die vooral geschikt zijn voor het plaatsen in ruimtes.

Ook hebben we de diverse edelstenen die gedragen kunnen worden, de zogenaamde gezondheidsstenen. Deze stenen kunnen als hanger of armbandje gedragen worden. Wanneer de steen niet voorzien is van een hanger kan er er een zogenaamde spiraalhanger bijgeleverd worden zodat je de steen op de gewenste plaats op het lichaam kunt dragen. Daarnaast hebben we ook enkele leuke edelsteen artikelen.

Omdat het assortiment edelstenen steeds groter wordt en wij onze klanten ook via internet zo optimaal mogelijk willen bedienen, hebben wij een aparte website - de online edelstenenwinkel www.geneeskrachtigestenen.nl - Daar vindt u een deel van ons assortiment edelstenen die wij leveren.

Wij hebben een speciale kristalruimte, hier vindt je o.a. Phi-kristallen, Kristallen Schedels, Elestial Quartz, Arkanas kristallen en veel meer bijzonder kristallen.