Clenda Moen Kaarten

Moen Cards Intentiekaartendeck Clenda Moen

Clenda Moen
7445931220258
7445931220258
Moen Cards Intentiekaartendeck Clenda Moen.
    Verzending: ma-za voor 16.00 besteld dezelfde dag verstuurd
In winkelmandje
  • Beschrijving
Moen Cards Intentiekaartendeck Clenda Moen.

44 intentiekaarten om dagelijks jouw energie af te stemmen op zelfliefde, vertrouwen, gezondheid, overvloed, vrijheid, vergeving, heling en het verbinden met je essentie.

De Moen Cards worden met de houder van Seleniet, de palo santo inclusief droogbloemen en een boekje met uitleg geleverd. PS de palo santo, de droogbloemen en de houder van Seleniet zijn allemaal natuurproducten, deze kunnen dus afwijken van de getoonde afbeelding.

Clenda Moen haar Moen Cards Intentie kaartendeck kopen?

De prachtige Moen Cards Intentie kaartendeck van Clenda Moen zijn bij ons in de winkel en hier online op hetspirituelewarenhuis.nl verkrijgbaar.

Moen Kaarten Clenda Moen

44 intentiekaarten om dagelijks jouw energie af te stemmen op zelfliefde, vertrouwen, gezondheid, overvloed, vrijheid, vergeving, heling en het verbinden met je essentie.

moen kaarten by clenda moen
Het is ontzettend krachtig om te werken met heldere, bewuste, gefocuste intenties. Je kunt het ook wel zien als energiemanagement. Door je af te stemmen op de energie van de intenties, verander je namelijk je eigen energie. Dit begint van binnenuit. Dat is de plek waar je je binnenwereld en buitenwereld vormgeeft. Je buitenwereld is namelijk een weerspiegeling van je binnenwereld, dus laten we van jouw binnenwereld een nog mooiere plek maken door onder andere gebruik te maken van de Moen Cards.
De Moen Cards zijn bedoeld om je te ondersteunen op het gebied van zelfliefde, vertrouwen, gezondheid, overvloed, vrijheid, vergeving en heling. Ze begeleiden je in het verbinden met je essentie, zodat je steeds meer gaat leven vanuit je kern, vanuit die prachtige ziel wie je onder alle opgedane laagjes bent.
moen kaarten clenda moen

Daarbij zit er bij de Moen Cards een kaartenhouder die gemaakt is van het helende kristal Seleniet. Kristallen hebben een hoge vibratie, zo ook Seleniet. De kracht van Seleniet helpt je om jouw energie nog meer af te stemmen op de intenties en vanuit deze hoge vibratie trekken we nog meer aan.

Daarbij brengt de hoge vibratie van Seleniet oneindig veel transformatie, liefde en heling met zich mee.

moen kaarten clenda moen
moen kaarten kopen clenda moen

Het spel tussen donker en licht. Dit is zowel een uitnodiging als een herinnering.

Een uitnodiging om te voelen waar de kaart licht en/of donker raakt in jou. Doe er innerlijk werk mee. Bijvoorbeeld: journal op deze uitnodiging, mediteer erop, wandel ermee.

En een herinnering aan het feit dat het licht niet zonder het donker kan, maar het donker ook niet zonder het licht. Zonder de zon zouden er geen schaduwen bestaan. Hoe donker het ook wordt, weet dat je licht altijd groter is.

clenda moen kaarten kopen

De Moen Cards worden met de houder van Seleniet, de palo santo inclusief droogbloemen en een boekje met uitleg geleverd.

Iedere keer wanneer je je intentie in de kaartenhouder van Seleniet ziet staan, profiteren je hersenen van de kracht van herhaling.