Kundalini Warmwaterkruik kopen?

De lange Warmwaterkruik koop je bij ons. De Kundalini Warmwater Kruik made by Yuyu hier online bestellen of kom langs in onze winkel.

Op zoek naar een lange warmwaterkruik? De kundalini warmwaterkruik is ruim 75cm lang en geweldig in het gebruik. Ook bij bijvoorbeeld spierpijn, zwangerschap, fibromyalgie en meer. Uiteraard bij ons verkrijgbaar zowel online als in de winkel.  Liever de originele YuYu warmwaterkruik? Die vindt je hier.

Kundalini Warmwaterkruik Paars met Stippen **

Kundalini Warmwaterkruik
PH 4022
8719497612307
Verzending:binnen 1-3 werkdagen
Bestel

De Kundalini warmwaterkruiken zijn helemaal ontworpen voor een optimale warmteafgifte en -isolering. De langwerpige en soepele vorm is bedoeld om meerdere lichaamsdelen tegelijkertijd warm te houden. Zelfs luchtbellen in de bobbels op de kruik zijn zo ontworpen dat de warmte langer bewaard blijft en ze dragen bij aan het ergonomische ontwerp.

Gun een ander of jezelf veel Warmte met een echte Kundalini warmwaterkruik. De Kundalini Warmwaterkruik wordt overigens gemaakt door Yuyu Bottles en is daarmee ook een Yuyu gepatenteerde warmwaterkruik.  Het verschil tussen de Kundalini warmwaterkruik en de Yuyu warmwaterkruik zijn de afmetingen (Yuyu 81x13 cm en Kundalini 75x15cm) en volgens de gebruikers is de YuYu iets soepeler en het Fleece wat zachter. En de prijs.