Levertijden Verzend-indicatie

postnl_bezorgd-170

Over de verzending van de artikelen op deze website zijn wij vrij duidelijk. Bij ieder artikel ziet u een verzend-indicatie.

Verzend-indicatie:

  • verzending binnen 1-2 of 1-3 werkdagen betekend dat het artikel meestal binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling wordt verstuurd.
  • verzending ma-zat voor 17.00 besteld is dezelfde dag verstuurd betekend dat het op maandag t/m zaterdag voor 17.00 uu besteld en betaald, dezelfde dag nog verstuurd wordt.

  • Voor bovenstaande geldt dat u hieraan geen rechten kunt ontlenen. We doen ons best binnen de gestelde verzend-indicatie uw bestelling te versturen, maar ook wij grijpen wel eens mis en zijn dan even door de voorraad heen.

Aflevering:

  • Pakketten worden na verzending de eerst volgende dag bij u aangeboden. U ontvangt per e-mail een zogenaamde track and trace code waarmee u online de status van uw pakket kunt volgen.
  • Voor Brievenbuspost is dit meestal ook het geval, dit is echter afhankelijk van het beleid van POSTNL in uw regio.
  •  Op zondag wordt er niet bezorgd.

U kunt aan de verzend-indicatie geen rechten ontlenen. Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Het kan dus zijn dat een artikel niet direct voorradig is in de winkel aan de Nieuwmarkt te Bolsward. De klanten die geen internetbestelling plaatsen, maar op deze website een artikel hebben gezien dat in de winkel willen afhalen, willen wij dan ook adviseren om eerst even met ons te bellen of een artikel voorradig is alvorens langs te komen in de winkel. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Wij reserveren het artikel indien nodig meteen voor u.

Wanneer u betaald heeft, worden de artikelen verstuurd. U ontvangt altijd per e-mail een bericht wanneer uw bestelling verstuurd is.

Aanvulling:
Mocht het door onvoorziene omstandigheden langer dan 7 werkdagen duren voordat wij uw bestelling kunnen uitleveren, ontvangt u hierover direct per e-mail bericht. Wij geven dan ook de verwachte verzend-datum aan. Dit komt echter bijna niet voor, service en een snelle levering staat bij ons hoog in het vaandel.

Voor meer informatie over onze leveringsvoorwaarden zie voorwaarden.