You Can Relax Now Shaina Noll

Shaina Noll
SHD 9000
    Verzending: binnen 2-5 werkdagen
In winkelmandje
  • Beschrijving

You Can Relax Now Shaina Noll

Deze CD is minder bekend dan Songs for The Inner Child maar daarom niet minder mooi. Geniet van de ontroerende stem van Shaina Noll.

Tracklist You Can Relax Now Shaina Noll:
01 Angels Watching Over Me
02 Be Still and Know-Sunrise Is Here
03 You Can Relax Now
04 Each Holy Child
05 The Power of Letting Go
06 The Tree
07 All Is Well
08 Silent Night-Each Holy Child (Reprise)
09 Dream

Beautiful Voices