Jij bent de liefde Dokter Juriaan Galavazi

Juriaan Galavazi
9789493282001
9789493282001
    Verzending: ma-za voor 16.00 uur besteld dezelfde dag verstuurd
In winkelmandje
Reserveren
  • Beschrijving
  • Specificaties

Jij bent de liefde Dokter Juriaan Galavazi.

“JIJ BENT DE LIEFDE”

Je past je aan. Aan je omgeving, je ouders, je partner, je kinderen, vrienden en collega’s. Je komt zoveel mogelijk je verantwoordelijkheden en verplichtingen na, in de hoop een goed mens en misschien zelfs wel gelukkig te zijn. Het afstemmen op de ander uit het verlangen om gezien en gewaardeerd te worden is zo groot, dat de prijs die je betaalt is dat je onzichtbaar wordt. Voor je het weet vaar je namelijk de koers van iemand anders en neem je plaats in de wachtkamer van je eigen leven.

Hoewel de intentie vanuit de allerbeste plek komt, is het resultaat maar al te vaak dat je vasthoudt aan een voor jou verkeerde baan, een beklemmende relatie, een schadelijk voedingspatroon, destructieve overtuigingen en dito keuzes. Niet wetende dat je daar een hele hoge prijs voor betaalt in de vorm van stress, spanning, mentale en fysieke klachten.

Gezonde voeding en meer bewegen zijn dan zeer waardevol, maar in de praktijk moeilijk vol te houden wanneer het onderliggende programma niet verandert.

Dit boek begeleidt jou om te kunnen leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering. Dat je niet nog langer hoeft weg te schieten in allerlei reflexen uit angst om iets te verliezen of om zo snel mogelijk bij het ongemak vandaan te gaan. Je zal in staat zijn om de realiteit recht in de ogen aan te kijken en stappen te zetten vanuit nieuwsgierigheid zodat je kunt leren, groeien en ontwikkelen.

Wat kan het Jij Bent De Liefde van Dokter Juriaan je leren:

  • Hoe onzekerheid kan helpen om meer vertrouwen te ervaren
  • Hoe je goed voor jezelf zorgt, ook als anderen dat lastig vinden
  • Hoe je erachter komt wat écht belangrijk is voor jou en hoe je dat daadwerkelijk realiseert in jouw leven
  • Hoe je de oordelen van anderen kan gebruiken op een manier dat ze vóór je gaan werken in plaats van dat ze je belemmeren
  • Gratis online werkboek met verdiepende opdrachten en praktische handvatten
  • Begeleidende video's
Auteur: Dokter Juriaan
Titel: Jij bent de Liefde
Uitgever: S2
ISBN: 9789493282001
Taal: Nederlands
Formaat: 232x152x23 mm
Gewicht: 530 gram
Soort: Paperback
Aantal blz: 352