Yogamat Reiniger Rozemarijn Biologisch 10 liter

Yogamat Reiniger Bio
PH 12159
8719497611485
    Verzending: binnen 1-2 werkdagen
In winkelmandje
  • Beschrijving

10 liter Rozemarijn Yogamat Reiniger.

Reinig je yogamat of yogamatten met onze Biologisch gecertificeerde yogamat reiniger Rozemarijn. Jerrycan van 10 liter voor het eenvoudig navullen van de kleinere flessen! Bestel ook het kraantje voor nog meer gemak.

Deze biologisch gecertificeerde yogamat reiniger helpt bij het verzorgen en reinigen van antislip yogamatten. De combinatie van krachtige biologische ingrediënten zoals koolzaad en essentiële oliën plus andere natuurlijke substanties desinfecteren de mat. Hierdoor krijgen bacteriën, nare luchtjes en zweetresten geen kans. Daarnaast verwijdert deze reiniger allerlei soorten vuil.

De spray droogt snel op waardoor de mat korte tijd na het sprayen opgerold kan worden. Plakt niet!

De kracht van biologisch
Ruim 95% van de actieve ingrediënten zijn afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw, de overige <5% zijn van puur natuurlijke afkomst.

Gebruik: Richt de fles naar beneden richting de mat en draai de spuitkop open en spuit de spray op de mat, laat kort inwerken en veeg met een doek droog.

Ingrediënten: Water**, ethanol*, 1-5 % anionische surfactanten** (decyl glucoside**, xylose**), surfactanten **, rozemarijnolie*, lavendelolie*, 1,8 Cineol***. (*Biologisch gecertificeerd, **Natuurlijk, ***Onderdeel van essentiële olie).

Verpakking: De fles (afgezien van het fleshoofd) is vrij van petroleum, gemaakt van suikerriet. De tekst op het etiket is Duits.

Waarschuwing: Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen, indien dit toch gebeurt goed spoelen met water en onmiddellijk een arts raadplegen. Indien ingeslikt, meteen een arts raadplegen en het productlabel laten zien.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.