Nejal Aleppo Honingzeep 3x 100 gr

Nejal Aleppo
PH 222205
3760061223288
    Verzending: binnen 1-2 werkdagen
In winkelmandje
  • Beschrijving

Nejal Aleppo Honingzeep 3x 100 gram

Zeep met honing De heerlijk geurende honingzeep reinigt de huid zachtjes, en omringt het lichaam met een delicaat aroma. Aanbevolen voor dagelijks toiletgebruik of in de badkamer.

Ingrediënten: 70% olijfolie, 12% Laurier olie*, 7½% honing, natriumcarbonaat (soda), water.
Verpakking: de zeep komt in een aantrekkelijke wikkel.Het verse gewicht van de zeep bedraagt ongeveer 100 gram, afhankelijk van de (traditionele) snijtechniek.
Deze zeep is dermatologisch getest. Dat wil zeggen dat de producten gecontroleerd worden door onafhankelijke wetenschappers, en onderzocht worden op hun toepassingsgebied en geschiktheid. Het Aleppo certificaat heeft het stempel 'Zeer goed'. Hoe ouder de zeep, des te droger hij wordt. Hierdoor wordt het oorspronkelijke gewicht minder. Laat de zeep na gebruik goed uitlekken op een houten zeephouder.
Kwaliteitskenmerken:* Zonder dierlijke bestanddelen* Vrij van kunstmatige kleurstoffen* Vrij van kunstmatige geurstoffen* Vrij van conserveermiddelen* Eindproduct is dierproefvrij* Dermatologisch getest*Laurier olie: olie die geperst wordt uit de bessen van de laurierboom.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.