Stemvork Osteo Ohm

Stemvorken
PH 19015
855805001154
    Verzending: binnen 1-2 werkdagen
In winkelmandje
  • Beschrijving

Stemvork Osteo Ohm..

Recent onderzoek geeft aan dat lage geluidstrillingen de dichtheid van beendercellen verbeteren bij dieren en mensen. De resultaten laten zien dat frequenties tussen de 25 en 125 Hertz kunnen zorgen voor genezing van spieren, beenderen, pezen en gewrichtsbanden, en ook pijn kunnen verlichten. De onderzoekers vonden zelfs dat het toepassen van geluidsfrequenties in dat bereik de pijn kon verlichten bij meer dan 80% van de deelnemers met zowel acute als chronische pijn.
De OM-therapie omvat het gebruik van drie Ohm-frequenties binnen dit bereik: de Mid Ohm, de Lage Ohm en de Osteo Ohm. Een interessant onderdeel van dit onderzoek is de bestudering van de trilling bij spinnende katten. Dr. Clinton Rubin onderzocht dit en ontdekte dat frequenties tussen de 25 en 50 Hertz de botdichtheid kan doen toenemen met wel 20%. De toepassing van deze frequentie kan gebroken beenderen genezen en nieuwe botvorming bevorderen. Deze ontdekkingen komen ook overeen met de voorspellingen van Edgar Cayce, de ‘slapende profeet’, die al in de dertiger jaren zei dat wij rond 2020 ledematen zouden kunnen laten aangroeien. Voor degenen onder ons die al jaren klank en geluid toepassen in hun behandeling is dit nieuws opwindend, maar niet verrassend!

De Osteo stemvork kan aangeslagen worden tegen een tafelblad of met de speciale ‘Activator’. Toch raden we aan, vanwege de lengte van deze stemvork, om hierbij een hamertje te gebruiken om de gewichtjes aan het eind van de stemvork aan te slaan en deze te activeren. Op die manier ontstaat er een krachtige, zuivere en langdurige klank. Gebruik de Osteo stemvork op de wervels en op de gewrichten in het lichaam, om pijn te verlichten, ontsteking te verminderen en de botdichtheid te verbeteren.

Gewogen Stemvork van Aluminium.

Afmeting 35,5 cm

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.