Spiegelkaarten Cheryl Richardson

Koppenhol
9789085081609
9789085081609
    Verzending: binnen 1-2 werkdagen
In winkelmandje
  • Beschrijving

Spiegelkaarten Cheryl Richardson.

Creëer een leven waarin je diepste verlangens tot hun recht komen

Lieve Vrienden,

Ik heb deze spiegelkaarten ontworpen met het doel je te ondersteunen om een geweldig leven te creëren en te leven. Je kunt iedere dag een kaart kiezen om je aandacht (en voornemen) te richten op die gebieden die groei en ondersteuning nodig hebben. De spiegelkaarten zijn onderverdeeld in zeven categorieën: relaties, lichamelijke gezondheid, voorspoed, spirituele gezondheid, werk, omgeving en emotionele gezondheid......

Bedenk dat elke spiegelkaart, iedere affirmatie een nieuwe, krachtige boodschap is voor je onderbewustzijn en deze kan tot uiting komen in je handelen. Ga daarom als volgt te werk:

  • Kies een categorie waarop je je aandacht wilt vestigen, of kies een paar kaarten van verschillende categorieën die je aanspreken.
  • Lees de affirmatie, schrijf deze op of herhaal de krachtige zin(nen) iedere morgen, middag of avond. Realiseer je, dat iedere keer dat je de affirmatie hardop zegt, opschrijft of voor jezelf leest, deze beter tot je doordringt en tot leven komt in je handelen.
  • Zet de spiegelkaart(en) op een plaats waar je ze steeds ziet, zodat je er aan wordt herinnerd wat je wilt creëren.

Elke dag een Spiegelkaart is een krachtige manier om het leven te leiden wat je graag wilt.
Geniet!
Cheryl Richardson

Spiegelkaarten: Ze richten je aandacht op datgene wat belangrijk is in je leven, zoals een goede gezondheid, zinvolle ervaringen, betekenisvolle relaties, overvloed en voorspoed. Cheryl Richardson reikt je de ingrediënten en de strategie aan die je nodig hebt om je leven vorm te geven. Een leven waarin je je houdt aan diepgewortelde intenties. Gebruik deze spiegelkaarten elke dag, en je zult ervaren dat je leven verandert!

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.