Stemvorken Chakra Balancing Set

Stemvorken
PH 19085
8719497611553
    Verzending: tijdelijk niet leverbaar
In winkelmandje
  • Beschrijving

Stemvorken Chakra Balancing Set.

Stemvorken "Chakra Balancing Set"

Breng het energetisch veld rond het lichaam - ook wel het subtiele of energetisch lichaam genoemd - in beweging met de Hoge Ohm en Sonic Ohm Octaven. Hef energetische stagnaties op en bevorder een gezonde, stromende Qi, de vitale circulerende lichaamsenergie.

ProductspecificatiesDeze verpakte set bevat:Hoge Ohm Octaaf Set (272.2 hz + 544.4 hz) Sonic Ohm Stemvork (1088.8 hz)Latex-vrije Activator
Sound Healing CD

De bijgeleverde instructies bevatten foto's en beschrijvingen hoe de vitale lichaamsenergie in de chakra's te 'stemmen' en balanceren. Leer over Sound Layering technieken en hoe energie in een behandelkamer of leefruimte te herstellen. Wordt aanbevolen bij alle soorten (sound) healing sessies en om het begin en einde van een meditatiesessie of ceremonie te markeren. 

Om de werking van deze zuivere klanken te verdiepen kun je de bijgeleverde CD "In the Key of Earth" afspelen. Deze muziek resoneert harmonieus met de Ohm stemvorken en versterkt het effect tijdens een healingssessie. 

Positieve Effecten
SOUND LAYERING: Energetisch therapeuten weten dat het werken met lagen van geluid een effectief middels is om extra beweging te krijgen in energetische blokkades. Start met de Hoge Ohm Octaaf om een blokkade los te maken en om wat los komt aan de oppervlakte te brengen. Ga vervolgens door met de Sonic Ohm Octaaf om de energie verder los te maken en de secundaire reacties in het (energie) lichaam te balanceren. Zie de aanvullende instructies in de bijgeleverde brochure.

SPACE
CLEARING: Energetisch gezien heeft een kamer, net als het lichaam, een centrum en reageert op beweging. Feng Shui is de filosofie, de leer die begrijpt dat de uiterlijke omgeving je innerlijke klimaat beïnvloedt en vice versa. Qi is de vitale levensenergie die door alle dingen en door mensen en dieren stroomt. Het doel van Feng Shui is om harmonie te creëren tussen de uiterlijke wereld en de innerlijke. Geluid is een van de snelste en meest effectieve manier om dit te bewerkstelligen.

CRYSTAL
CLEARING: Kristallen worden door dezelfde omgevingsfactoren beïnvloedt als mensen. Tijdig reinigen en opladen is belangrijk om een kristal om z'n werk goed te kunnen laten doen. Omdat kristallen diep in de aarde gevormd worden, is de Ohm klank een natuurlijke keuze om de intrinsiek aanwezige aarde-energie van een kristal mee te revitaliseren.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.