Yogamat Reiniger Bloedsinaasappel Biologisch 2x Minispray 50ml

Yogamat Reiniger Bio
PH 12153
8719497611423
    Verzending: tijdelijk niet leverbaar
In winkelmandje
  • Beschrijving

Yogamat Reiniger Minispray Bloedsinaasappel.

Reinig je yogamat of yogamatten met onze Biologisch gecertificeerde yogamat reiniger Bloedsinaasappel. Deze biologisch gecertificeerde yogamat reiniger helpt bij het verzorgen en reinigen van antislip yogamatten. De combinatie van krachtige biologische ingrediënten zoals koolzaad en essentiële oliën plus andere natuurlijke substanties desinfecteren de mat. Hierdoor krijgen bacteriën, nare luchtjes en zweetresten geen kans. Daarnaast verwijdert deze reiniger allerlei soorten vuil.

De spray droogt snel op waardoor de mat korte tijd na het sprayen opgerold kan worden. Plakt niet!

De kracht van biologisch
Ruim 95% van de actieve ingrediënten zijn afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw, de overige <5% zijn van puur natuurlijke afkomst.

Gebruik: Richt de fles naar beneden richting de mat en draai de spuitkop open en spuit de spray op de mat, laat kort inwerken en veeg met een doek droog.

Ingrediënten: Water**, ethanol*, 1-5 % anionische surfactanten** (decyl glucoside**, xylose**), bio surfactanten**, bloedsinaasappel olie*, bergamot olie*, citroen olie*, rozemarijn olie*, limoneen***. (*Biologisch gecertificeerd, **Natuurlijk, ***Onderdeel van essentiële olie).

Verpakking: De fles (afgezien van het fleshoofd) is vrij van petroleum, gemaakt van suikerriet. De tekst op het etiket is Duits.

Waarschuwing: Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen, indien dit toch gebeurt goed spoelen met water en onmiddellijk een arts raadplegen. Indien ingeslikt, meteen een arts raadplegen en het productlabel laten zien.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.