Vandaag.... Dick Nijssen

Koppenhol
9789085080541
9789085080541
    Verzending: binnen 1-2 werkdagen
In winkelmandje
  • Beschrijving

Vandaag Kaarten Dick Nijssen.

80 kaarten met uitnodigingen voor een gelukkig leven. e "Vandaag"-kaarten gaan uit van de ervaring dot de wereld waarin wij leven niet alleen bepaald wordt door natuurwetten zoals de zwaartekracht. Er zijn ook subtielere wetmatigheden werkzaam zoals: Wie goed doet, goed ontmoet".

Wanneer je leeft vanuit contact met de Bron in jezelf, dan heb je een spontaan, natuurlijk contact met deze wetmatigheden. Je leven komt tot bloei en je voelt je in liefde verbonden met de wereld om je heen. Voor velen van ons is dit contact echter niet meer zo helder. Daarom zijn er nu de 'Vandaag'- kaarten. Trek je dagelijks een kaart en ga je in op de uitnodiging van de kaart, dan zul je in een positieve spiraal terechtkomen van geluk en verbondenheid met de Bron in jezelf, en daarmee met de wereld om je heen. En weet: Er is alleen maar vandaag…. elke dag opnieuw!

Dick Nijssen is bestseller-auteur van de Inzichtkaarten de Zelf-realisafle kaarten de Tantrische Liefdeskaarten. Hij heeft een cursuscentrum in Heerde op de Veluwe waar hij een therapeutenopleiding geeft naast workshops op het gebied meditatie en tantra.

Het idee van de "Vandaag"- kaarten is gebaseerd op de Reiki principes, waar Dick als Reiki Master veel mee gewerkt heeft.

Gebruik: Trek dagelijks, bij voorkeur 's ochtends na het opstaan, een kaart. Leg of zet de kaart op een plek neer waar je hem vaker ziet, zoals op je bureau of voor de spiegel. Zo word je regelmatig aan je 'uitnodiging' herinnerd.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.