Pranarom Etherische Olie Mengsel Citrus 30 ml

Pranarom
PH 12232
5420008513015
    Verzending: niet meer leverbaar
In winkelmandje
  • Beschrijving

Pranarom Etherische Olie Mengsel Citrus 30 ml..

Citrus verstuivingsmengsel - Etherische Oliën. Mengsel van sinaasappel, mandarijn, grapefruit en citroen. Sinaasappel, mandarijn, grapefruit en citroen combineren hun subtiele essenties met de edele en verfijnde bittere sinaasappel om een opwekkende sfeer te creëren, dankzij de kenmerkende, frisse noten van de citrusvruchten. Deze bereiding brengt ontspanning en welzijn dankzij de bijzondere aromatische moleculen van mandarijn. Mengsel voor zowel verstuivers als olieverdampers.

Gebruiksaanwijzing: Verstuif of verdamp dit mengsel met behulp van een aromaverstuiver of olieverdamper, in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer, yoga studio of werkruimte. Duur en intensiteit hangen af van de grootte van de ruimte en het aantal personen.

Voor uitwendig gebruik: Zie verpakking voor specifieke instructie en dosering. 

Ingrediënten: 100 % zuivere en natuurlijke Etherische Oliën van zoete sinaasappel, grapefruit, mandarijn, citroen en bittere sinaasappel.

Voorzorgsmaatregelen: Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet verstuiven in de kamer van kinderen jonger dan 2 jaar. Plaats de verstuiver zodanig dat contact met gezicht en ogen vermeden wordt.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.