Pranarom Etherische Olie Mengsel Meditatie en Heilige Geuren 30 ml

Pranarom
PH 12234
5420008510243
    Verzending: binnen 1-2 werkdagen
In winkelmandje
  • Beschrijving

Pranarom Etherische Olie Mengsel Meditatie en Heilige Geuren 30 ml..

Meditatie en heilige geuren verstuivingsmengsel - Etherische Oliën. Mengsel van zoete sinaasappel, limoen, wierook, bergamot, Srilankese kaneel, elemi en narduskruid uit de Himalaya. Samenstelling van heilige Etherische Oliën (Wierook) en edele aromatische extracten zoals nardus, Srilankese kaneel, die sinds mensenheugenis vanaf de grootste antieke beschavingen tot op de dag van vandaag vereerd worden omwille van hun olfactorische eigenschappen. Dit ter bevordering van meditatie en zelfreflexie. De zachte basisnoten verkregen uit de citrusvruchten brengen dit mengsel in evenwicht en geven het frisheid, zonder de intensiteit om de geest te verruimen te maskeren. Mengsel voor zowel verstuivers als olieverdampers.

Gebruiksaanwijzing: Verstuif of verdamp dit mengsel met behulp van een aromaverstuiver of olieverdamper, in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer, yoga studio of werkruimte. Duur en intensiteit hangen af van de grootte van de ruimte en het aantal personen.

Voor uitwendig gebruik: Zie verpakking voor specifieke instructie en dosering.

Ingrediënten: 100 % zuivere en natuurlijke Etherische Oliën van zoete sinaasappel, limoen, wierook, bergamot, Srilankese kaneel, elemi en narduskruid uit de Himalaya.

Voorzorgsmaatregelen: Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet verstuiven in de kamer van kinderen jonger dan 2 jaar.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.