Pranarom Etherische Olie Mengsel Zen 30 ml

Pranarom
PH 12235
5420008513077
    Verzending: binnen 1-2 werkdagen
In winkelmandje
  • Beschrijving

Pranarom Etherische Olie Mengsel Zen 30 ml..

Zen verstuivingsmengsel - Etherische Oliën. Mengsel van van zoete sinaasappel, citroen litsea, atlas ceder en mandarijn.Dit schitterend aromatisch mengsel helpt bij het zoeken naar sereniteit en ontspanning. Dankzij hun ontspannende olfactieve eigenschappen bevorderen de geselecteerde aromatische extracten het mentaal evenwicht en helpen beter om te gaan met de dagelijkse druk en voorbijgaande stress. Ceder nodigt uit om te ontspannen terwijl de aromatische accenten van citroen een waar olfactief genoegen geven.Mengsel voor zowel verstuivers als olieverdampers.

Gebruiksaanwijzing: Verstuif of verdamp dit mengsel met behulp van een aromaverstuiver of olieverdamper, in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer, yoga studio of werkruimte. Duur en intensiteit hangen af van de grootte van de ruimte en het aantal personen. Voor uitwendig gebruik. Zie verpakking voor specifieke instructie en dosering.

Ingrediënten: 100 % zuivere en natuurlijke Etherische Oliën van zoete sinaasappel, citroenlitsea, atlas ceder en mandarijn.

Voorzorgsmaatregelen: Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet verstuiven in de kamer van kinderen jonger dan 2 jaar.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.