Pranarom Roller Anti-Muggen 75 ml Biologisch

Pranarom
PH 12239
5420008514357
    Verzending: niet meer leverbaar
In winkelmandje
  • Beschrijving

Pranarom Roller Anti-Muggen 75 ml Biologisch..

Roller anti-muggen lichaamsmelk - BIO. Deze repulsieve bodymilk is efficiënt gedurende 7 uur, heeft een aangename geur en beschermt de huid tegen prikken van Europese en tropische muggen (Aedes aegypti, Culex pipiens, Anopheles gambiae). In een praktische roller die je overal mee naar toe kunt nemen. Wordt makkelijk door de huid opgenomen, heeft een niet vette textuur en is zacht voor de huid.

Gebruiksaanwijzing:
Kinderen van 30 maanden tot 6 jaar: het product alleen op de armen en benen aanbrengen, 1 à 2 x per dag.
Volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar: aanbrengen op onbedekte lichaamsdelen. De lichaamsmelk uitsmeren tot hij volledig is ingetrokken. Om de 7 uur opnieuw aanbrengen. Zwangere vrouwen vanaf de 4e maand en vrouwen die borstvoeding geven: alleen 's ochtends en 's avonds aanbrengen, dus max. 2 x p dag.

Niet geschikt voor gebruik in tropische en endemische gebieden. Opnieuw aanbrengen na het zwemmen.

Ingrediënten: Met essentiële oliën, 100% biologisch: Echte lavendel* Citroen eucalyptus* Palmarosa* Lemongrass* Tea-tree* Citronnella van Madagaskar* Rozengeranium* Kruidnagel* Gember* *=Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).

Voorzorgsmaatregelen: Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 6 maanden. Contact met de ogen en de slijmvliezen vermijden. Bevat citronellal en geraniol die sensibiliserend kunnen zijn. Kan een allergische reactie veroorzaken. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken bij kinderen met antecedenten van koortsstuipen. Bewaren op een plaats die bescherming biedt tegen warmte en licht.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.