Pranarom Spray Voor Gevoelige Spieren En Gewrichten 100 ml Biologisch.

Pranarom
PH 12241
5420008513626
    Verzending: tijdelijk niet leverbaar
In winkelmandje
  • Beschrijving

Pranarom Spray Voor Gevoelige Spieren En Gewrichten 100 ml Biologisch..

Spray voor gevoelige spieren en gewrichten. Deze natuurlijke spray voor gevoelige spieren en gewrichten is lokaal te gebruiken in geval van stijfheid, spier-vermoeidheid, gevoelloosheid of na fysieke inspanning. Ook geschikt om de spieren voor te bereiden en op te warmen voor een inspanning of sporten en om de gewrichten soepel te houden. De spray is bruikbaar in alle mogelijke posities, zonder drukverlies om ook gemakkelijk de lagere delen van het lichaam te bereiken.

Ingrediënten: Met 100 % zuivere en natuurlijke essentiële oliën: Wintergreen, Akkermunt, Kamferrozemarijn, Citroeneucalyptus, Citroen litsea, Lavandin, Grove den, Chinese kaneelboom, Katrafay.

Gebruiksaanwijzing: In geval van spier- en/of gewrichtspijn: spray 2-3 keer per dag op de betreffende zone aanbrengen. Voor opwarming voor fysieke inspanning: lokaal aanbrengen. Bij gevoelige personen: na aanbrengen niet afdekken met een verband.

Voorzorgsmaatregelen: Voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. Houder onder druk, ontvlambaar product.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.