Etherische Olie Lavendel 10 ml

De Groene Linde
GL 1096-01
-
    Verzending: binnen 1-3 werkdagen
In winkelmandje
  • Beschrijving

Etherische Olie Lavendel 10 ml (De Groene Linde).

Lavendel olie werkt ontspannend bij het slapen gaan, verlicht brandwondjes en huidproblemen. Werkt energetisch balancerend.

Latijnse naam: Lavendula Officinalis

Land van herkomst: Frankrijk

Winning: Waterdampdestillatie

Lichamelijk:

Ik heb altijd een flesje lavendel olie in de keuken staan, ik verbrand me nog al eens, daar is lavendel geweldig voor, de pijn verdwijnt en er zal geen blaar ontstaan. Ook als nabehandeling van littekens de huid wordt minder vurig en soepeler. Als je niet kunt slapen maak dan een olie voor je zelf klaar met daarin een aantal druppels lavendel, smeer je daarmee in en stap dan onder een warme douche. Slaap lekker!

Psychisch:

Herstelt de harmonie en creëert een prettige, frisse en zuiverende sfeer. Lavendel olie ontspant de zenuwen, verdrijft slechte gedachten en is vooral bekend om haar gunstige uitwerking bij het inslapen.

Mensbeeld:

De drijfveer die het lavendeltype heeft is “ik ben niet goed genoeg” wat vaak de oorsprong vind in de jeugd. Ouders die grote verwachtingen hebben ten aan zien van hun kinderen waaraan die kinderen niet hebben kunnen voldoen. Dit type mens neemt dit gevoel van niet goed genoeg zijn mee in zijn of haar verdere leven en voelt zich iedere keer weer te kort schieten naar de omgeving. Voelt zich schuldig en denkt geen goede echtgenote of echtgenoot te zijn of geen goede vader of moeder. Vaak gaat dit gepaard met het afwijzen van het eigen lichaam en kan zich niet vrij voelen in zijn of haar leefomgeving maar ook niet in seksualiteit. Deze mensen hebben een keus en zullen zich eerst moeten ontdoen van het verleden om zo hun eigen ‘ik’ terug te vinden

De lavendel olie werkt synergetisch, wat inhoud dat als je een druppel lavendel toevoegt aan een mengel van verschillende etherische oliën de werking wordt versterkt.

Spiritueel:

Brengt de hogere en lagere chakra’s in evenwicht. De lavendelolie heeft affiniteit met het 3e chakra en zorgt ervoor dat hevige emoties worden gekalmeerd. Ook het 7e chakra staat voor lavendel, daar zorgt de olie ervoor dat je makkelijker in een trance komt en helpt je om je hogere zelf te laten dalen zodat de kostbare kennis tot je beschikking komt. Goede olie bij meditatie en visualisatie.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.