Het Orakel van Schaduw en Licht

Koppenhol
9789085081647
9789085081647
    Verzending:-
Bestel
  • Beschrijving

Het Orakel van Schaduw en Licht.

Wijsheid voor wie tussen wal en schip dreigt te vallen, voor mystici, zoekers en zwervenden. In het Orakel van Schaduw en Licht wordt je begroet door eerlijke, lieflijke, fascinerende wezentjes, van beschermengelen tot bescherm-elfen, verstandige heksjes en vriendelijke geesten. Spitsvondig, vasthouden en, op hun manier lief, vertellen deze magische boodschappers van schaduw en licht waar het op staat en geven ze authentieke, heldere en zeer duidelijke leiding, om je iedere dag te helpen bij het nemen van besluiten.

Door in contact te treden met deze wonderbaarlijke wezens, zul je je moed, je intuïtie, je geluk en het geloof in je eigen ware zelf verder ontwikkelen.

Lucy Canvendish, auteur van diverse bestsellers, schreef de tekst van het orakel en de beroemde schilderes Jasmine Becket-Griffith maakte de illustraties. Het Orakel van Schaduw en Licht bevat 45 verfijnde kaarten en een diepgaande handleiding met boodschappen en duidelijke instructies hoe je stap voor stap een accurate, krachtige en bijzonder helende reading kunt doen, voor jezelf en voor anderen.

Het Orakel van Schaduw en Licht ontsluiert ook voor jou een magische wereld!

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.