Auraspray Inner Light 50 ml

De Groene Linde
GL 1380-10
-
    Verzending: binnen 1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Auraspray Inner Light 50 ml (De Groene Linde).

Inner light, laat je innerlijke licht ontvlammen!

Deze helende geurfrequentie bevat: Jeneverbes, Rozemarijn, Mandarijn, Palo santo, Kalmoes, Rozenhout, Tolubalsem, Japanse Munt.

Het innelijke licht wat iedereen in zich draagt, bij de een heel krachtig en bij de ander wat minder of bijna niet. Deze geurfrequentie is speciaal gemaakt om makkelijk in contact te komen met ons innerlijke licht. We zijn allemaal lichtwezens, niemand uitgezonderd. Met dit innerlijke licht zijn we met elkaar verbonden en zijn we verbonden met onze Bron.

Om je te helpen beseffen dat je er toe doet, dat je het waard bent om vanuit die bron je leven te creëren. Je warm en welkom te voelen en vanuit dit licht anderen te benaderen. Schuldgevoel, ergernis, gebrek aan zelfvertrouwen, ongeïnspireerd zijn, gebrek aan eigen liefde, dit zijn zo maar een paar persoonlijke aspecten waar je tegen aan kunt lopen. Deze kun je los laten door aan jezelf te werken en je iedere keer weer te beseffen dat jij ook een lichtje bent. Gebruik deze spray om je te ondersteuning in dit proces.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.