Inner Child Kaarten Lerner

Koppenhol
9789073140141
9789073140141
    Verzending: Tijdelijk niet Leverbaar.
Bestel
  • Beschrijving

Inner Child Kaarten Lerner kopen

Sprookjes, mythen en fabels bevatten in symbolentaal universele wijsheid. De thema’s geven ons inzicht in algemeen menselijke problemen en sleutels voor het oplossen daarvan. Kinderen pakken die boodschappen spontaan op en kunnen onbewust veel positiefs ontlenen aan de verhalen en beelden van hun jeugd. Veel volwassenen zijn het contact met die beeldenwereld en de bijbehorende openbaringen kwijtgeraakt door de jachtige tijd waarin we leven en het gebrek aan besef van de waarde van deze verhalen.

Maar ook de volwassene kan zich met de Inner Child Kaarten weer bewust worden van het innerlijk kind. De samenstellers hebben de Innner Child kaarten op de tarot geïnspireerd.

De kaarten en het boek zijn een speels en prachtig instrument voor het ontwikkelen en uitdiepen van groei en inzicht in jezelf.

Een reis in sprookjes, mythen en natuur met prachtig handboek en schitterende kaarten. De beelden en verhalen van onze kindertijd worden een betoverende gids voor innerlijke reflectie. Ook geschikt voor gebruik met kinderen. Alleen verkrijgbaar als set (boek en 78 kaarten).

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.