Lessen voor de ziel Sonia Choquette

Koppenhol
9789085081128
9789085081128
    Verzending: ma-za voor 17.00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer info

Lessen voor de ziel Sonia Choquette.

De korste weg naar innerlijke vrede en levensvervulling. De 63 orakelkaarten zijn ontworpen om een antwoord te vinden op deze wezenlijke vragen. Elke kaart gaat over een aspect van de levensreis van je ziel. De kaart laat je zien welke les je nodig hebt om het doel van je levensreis te bereiken.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.

Aanvaard de begeleiding van de kaarten en bereik je bestemming in kleine, beheersbare stappen.

Zo kom je iedere dag op een hoger spiritueel niveau. Tijdens dit proces leer je om jezelf niet meer in de weg te staan. Je zult je eigen succes ervaren en de voldoening vinden waarnaar je op zoek bent.

De Lessen voor de Ziel kaarten zijn bedoeld voor iedereen die de belemmeringen in zijn leven onder ogen durft te zien. Belemmeringen die je innerlijke vrede en spirituele groei in de weg staan en die je op wilt ruimen. De kaarten werpen een helder licht op je schaduwkanten en blinde vlekken. Elke kaart laat zien hoe je de illusies van je ego achter je kunt laten. Hierdoor kun je jezelf dieper verbinden met het goddelijke en de scheppende Geest.

Ontvang de bijzondere en uitdagende boodschappen in blijdschap. Als er veel van je wordt gevraagd, toont dit aan dat je bereid bent om uit te groeien tot je volle spirituele volwassenheid.

Ervaar het succes, de kracht, voorspoed en innerlijke vrede die de kaarten je brengen.

Klik op de afbeelding voor voorbeelden van deze Orakelkaarten.

Lessen voor de ziel Sonia Choquette