Schatgravers Kaartspel

Koppenhol
9789085082040
9789085082040
    Verzending: binnen 1-2 werkdagen
In winkelmandje
  • Beschrijving

Schatgravers Kaartspel Kopen?.

Het Schatgraver kaartspel wat je bij ons kunt kopen is een kaartspel, met schatkaarten en karweikaarten.

In het Schatgravers kaartspel ontdek je waardevolle eigenschappen (schatten) van jezelf en van je medespelers. Je zult bij het spelen merken dat Schatgravers je op dynamische wijze laat verbinden met jezelf en de ander.

Of je het nou speelt voor de gezelligheid of met een vooropgezet doel, de uniek versterkende combinatie van de karweikaarten en schatkaarten raakt iederen die mee doet. Intussen blijf je dus nadenken over jezelf, maar ook over anderen.

Je wordt volgegoten met welgemeende en onderbouwde complimenten. Je krijgt een completer beeld van jezelf en je medespelers, maar stiekem ook van andere mensen om je heen.

Schatgravers kan in verschillende situaties en leefomgevingen ingezet worden. Het spel is zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen prikkelend en werkzaam. Schatgravers kan 1 op 1 gespeeld worden maar ook in groepen. Het kan gebruikt worden als gezelschapsspel, maar ook coachend, therapeutisch, stimulerend of preventief ingezet worden. Trouwens, ook zonder coach-ervaring kun je dit spel prima spelen.

Schatgravers kun je in heel veel situaties gebruiken. Schatgraven is leuk, en je leert er ook nog eens veel van. Over jezelf en over de ander.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.