Zoutlamp Elektrisch 2-3 KG

Inspiratie - Apollanja
8717399710138
8717399710138
    Verzending: ma-za voor 16.00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd
In winkelmandje
  • Beschrijving

Zout Lamp elektrisch, incl. snoer en lamp. Gewicht tussen 1,5-3KG hoogte tussen 15-20cm. Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt.

Himalaya - Haliet Zout Lamp Elektrisch

Unieke verlichting met heilzame werking. De ongeveer 260 miljoen jaar oude zoutkristallen worden op een diepte van 300 meter handmatig uit de zoutlagen gedolven. Behalve dat het sfeerlicht een aangenaam licht verspreidt en een ontspannende werking heeft, is het zogenaamde ioniserende effect een belangrijk aspect van zout sfeerlicht.

Hoe wij ons voelen hangt volgens wetenschappers af van het aantal positieve en negatieve ionen in de lucht. Een teveel aan positieve ionen, veroorzaakt door o.a. beeldschermen, sigarettenrook, en elektrische apparatuur, kan leiden tot lusteloosheid en depressiviteit. Dit kan worden tegengegaan door een hoge concentratie aan negatieve ionen, deze zijn o.a. aanwezig bij watervallen, aan zee, na een onweersbui maar ook bijvoorbeeld bij zoutkristallen. Zoutsteen zuivert de lucht als het ware van positief geladen ionen.

LET OP
Een Haliet – Zoutsteen sfeerlicht / lamp is een natuurproduct en kan dus van vorm en of kleur veranderen door invloeden van de ruimte waarin deze is geplaatst. Daarom kunnen wij hierop geen garantie geven.

Mocht het sfeerlicht / lamp kleverig/klam aanvoelen dan betekent het dat het veel vocht heeft opgenomen en dit weer moet worden afgegeven, plaats dan het sfeerlicht in de zon of zet het op de verwarming. Maar wanneer je er regelmatig de lamp aan hebt is de kans dat er vocht wordt opgenomen minimaal.

Gebruik lampen van maximaal 15 watt. Er zit geen garantie op het bijgeleverde lampje!

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.