smudging-kruiden-harmony-1

Smudging Herbs Harmony

Jiri & Friends
7445931171147
7445931171147
    Verzending:2-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Smudging Herbs Harmony 25 gram.

Doosje met Smudging Herbs Harmony bevat de kruiden: Yerba Santa, Sagebrush en Sandelwood. De Yerba Santa bladeren staan voor vrijheid en lucht. De opwekkende en typische geur van de Sagebrush brengt samen met de warme geur van rood Sandelwood een prachtige harmonie in de ruimte.

Smudging herbs zijn met zorg samengestelde melanges van kruiden om aan te steken en zo een heerlijke geur verspreiden. De kruiden ruiken ook zonder te worden aangestoken, gewoon in een schaaltje of ter decoratie.

Alleen wild geplukte kruiden, vers uit de bergen en met respect voor de natuur worden gebruikt.

Gebruiksaanwijzing: Schud het zakje met de kruiden voor een optimale melange. Leg wat kruiden in een aardewerken schaaltje of abalone schelp.

Wil je de kruiden branden steek deze dan aan met een lange aansteker of lange lucifers. Laat de kruiden branden (vlam), dit kan soms even duren maar blaas het dan weer uit. Laat de rook in de ruimte komen en verspeid deze eventueel met een Smudge Veer. Zorg altijd voor voldoende ventilatie en wees voorzichtig met rook en vuur.

Sommige gebruikers maken liever gebruik van houtskooltjes. Bij het artikel houtskool tabletten wordt uitgelegd hoe dit werkt.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.

Gerelateerde Producten