Saga Ely Raman

OH Verlag
7445931170164
7445931170164
    Verzending: ma-vr voor 17.00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd
In winkelmandje
  • Beschrijving

Saga Kaarten Ely Raman.


De Canadase kunstenaar Ely Raman heeft zich vele jaren bezig gehouden met mythen en sagen (Sprook-jes) die altijd aanwezig zijn waar mensen samen-wonen.

Ze zijn een bouwsteen voor de cultuur van de gemeenschap. Iedere Saga-kaart heeft betrek-king op een bepaald aspect, maar niet op een be-paald sprookje. Zo kunnen alle 55 kaarten steeds opnieuw voor een nieuw, uniek verhaal zorgen.

 55 kaarten met een verhaal: sprookjes en sagen Op deze kaarten, geschilderd door Ely Raman, staan figuren, scènes en voorwerpen uit landen die nooit hebben bestaan en toch altijd bestaan. Iedere kaart is een uitdaging voor een familieverhaal of een sprookje, of voor een verhaal dat nog nooit is verteld. De Sagakaarten brengen de vreugde van spontaniteit , verrassing, herinneringen en dromen uit de kindertijd weer tot leven. De afbeeldingen nodigen uit om te gaan reizen, met of zonder kinderen, naar de wereld van verhalen, fantasie, dromen en magie. Zowel het vertellen als het opschrijven van de verhalen is een prachtige manier om de creatieve vaardigheden te oefenen – groepsgewijs, met vrienden, in familiekring op het werk. SAGA kan goed met de andere spellen worden gebruikt.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.