YuYu Warmwaterkruik Fleece Beige

YuYu Bottle
5060382760560
5060382760560
    Verzending: tijdelijk niet leverbaar
In winkelmandje
  • Beschrijving

YuYu Warmwaterkruik Fleece Beige

Deze YuYu warmwaterkruik Fleece Beige is zodanig ontworpen dat het heerlijke warmte voor lange tijd afgeeft. Het natuurlijk rubber uit Shi Lanka is biologisch, milieuvriendelijk, flexibel en voelt goed aan. Dankzij de langwerpige vorm en de soepelheid van de kruik is het mogelijk om meerder lichaamsdelen te verwarmen. Een heerlijk warme rug, buik, nek etc. Ook is de YuYu warmaterkruik ideaal om je bed voor te verwarmen of ermee op de bank te zitten. Aan de buitenkant van de YuYu warmwaterkruik zitten kleine bobbeltjes welke de warmte tot wel 6 uren kunnen vasthouden.

De afmetingen zijn 81 cm lang en 11cm breed. De afneembare buitenhoes is gemaakt van goede kwaliteit Fleece.

Gebruiksaanwijzing:
Draai de dop van de kruik open, vul de kruik met warm (geen kokend) en draai de dop er weer op. Let op dat u het water er langzaam in giet en de kruik goed bij de nek vasthoudt. Het is aan te raden om de kruik voor 2/3e te vullen, maar desgewenst kan hij ook helemaal vol. Controleer of de kruik niet lekt. Schuif de hoes er omheen, knoop hem dicht en de YuYu bottle is klaar voor gebruik. De kruik blijft zo heerlijk een aantal uren warm. U kunt de kruik steeds weer opnieuw vullen met warm water. LET OP: laat de kruik nooit door kinderen vullen. Kruik niet gebruiken bij baby's en peuters.

Onderhoud:
Gebruik een vochtige doek om de YuYu warmwaterkruik schoon te maken. De fleece hoes kunt u (hand)wassen op maximaal 30 graden (niet in de droger, niet uitwringen of centrifugeren). Leg de hoes op een rekje of eventueel op de kruik om te laten drogen.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.