Lavendel en Lavandin Geurzakjes 25 stuks

Le Chatelard 1802
PH 11459
3760076654794
    Verzending: binnen 1-2 werkdagen
In winkelmandje
  • Beschrijving

Lavendel en Lavandin geurzakjes 25 stuks van 18 gram.

25 zakjes met Le Chatelard 1802 lavendelproducten. De zakjes worden assorti geleverd, er zijn verschillen in design en kleur.

Alle facetten van het productieproces, van het oogsten van de lavendelbloemen tot het vullen van de lavendelzakjes, die sinds mensenheugenis gebruikt worden om kledingkasten vrij van motten te houden, worden uitgevoerd in Saint Auban sur Ouvèze. Le Chatelard 1802 staat 100% garant voor Frans vakmanschap en de hoogste kwaliteit tijdens elke stap van het productieproces. 

Lavendel (lavandula officinalis of lavendula angustifolia of vera)
Lavendel groeit tot op 1700 meter hoogte. Het groeit zowel in het wild als op gecultiveerde velden. Van alle essentiële oliën is lavendel degene met grootst aantal toepassingsmogelijkheden. 

Lavandin (lavandula intermedia)
Lavandin is een kruising tussen lavandula vera en aspic lavendel. Aspic lavendel produceert grotere en meer bloemen en diens essentiële oliën worden vooral gebruikt voor industriële doeleinden (wasmiddelen industrie, etc…).

Voor de meer traditionele toepassingen (zakjes, etc…) gebruikt men vooral Lavendin bloemen in plaats van Lavendel vanwege zijn diepe kamfer geur.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.