Eliah Sahil Desinfecterende Handspray Rozemarijn 60ml

Eliah Sahil
PH 13081
9120096511615
    Verzending: binnen 1-3 werkdagen
In winkelmandje
  • Beschrijving

Eliah Sahil Desinfecterende Handspray Rozemarijn Biologisch 60ml.

Biologisch gecertificeerd Vegan Eliah Sahil Desinfecterende handspray. (BEPERKT LEVERBAAR)

Deze Eliah Sahil Biologisch gecertificeerde desinfecterende handspray, verwijdert virussen en bacteriën op de handpalmen volgens een natuurlijke formule. De mix van krachtige actieve ingrediënten zoals bio-ethanol, koolzaad, kurkuma-extract en essentiële rozemarijn en tea tree olie reinigt de handen grondig. Virussen, griepvirussen en bacteriën maken geen schijn van kans. 

Verpakking: Aluminium sprayflesje met informatie in Duits. Geproduceerd in: Oostenrijk. 

Productspecificaties:

  • Natuurlijke desinfrecterende handspray
  • Effectief tegen virussen en bacteriën
  • Alcoholgehalte meer dan 70% = volgens WHO richtlijn
  • Biologisch gecertificeerd en natuurlijk

Eliah Sahil heeft gebruik gemaakt van hun jarenlange kennis en hebben een biologisch gecertificeerd, effectief alternatief ontwikkeld voor conventionele desinfectiemiddelen. Deze bio-gecertificeerde hygiënespray verwijdert virussen en bacteriën op de handpalmen volgens een natuurlijke formule. De afwezigheid van chemisch gemodificeerde ingrediënten maakt het bijzonder mild voor de huid. Waardevolle plantenextracten van de aloë vera plant hebben een hydraterende werking en verzorgen tevens de huid. Deze handdesinfectie beschermt niet alleen onze huid, maar ook het milieu. 

Eliah Sahil stuurt een zichtbaar signaal, omdat hun doel is: een ​​intact milieu na laten aan de toekomstige generaties.

whatsapp onsVraag over dit artikel?