Palo Santo Armband met Rozekwarts

Palo Santo
PH 14118
8720088299142
    Verzending: binnen 1-2 werkdagen
In winkelmandje
  • Beschrijving

Palo Santo Armband met Rozekwarts Elastisch 8mm kralen.

Elastische armband met duurzaam geoogste Palo Santo kralen (± 8 mm) uit Peru, en natuurlijke niet-bijgekleurde rozenkwarts kralen.

Rozenkwarts bevordert zachtheid en liefde, stimuleert positieve emotionele interacties en helpt je (weer) van jezelf en anderen te houden. Verzacht en opent het hart.  

De kwaliteiten van Palo Santo De inheemse bevolking van de Andes maakt al eeuwenlang gebruik van Palo Santo voor het zuiveren van negatieve energie. Wanneer het hout wordt verbrand, wordt negatieve energie gezuiverd, rust en kalmte en de verbinding met moeder aarde worden hersteld. Volgens de overlevering werkt Palo Santo van nature pijnstillend, stress verlagend en ontspannend. Palo Santo heeft een aangename verfrissende en opbeurende geur. De geur van Palo Santo kan helpen om je aura te verhelderen en/of positieve gevoelens en vreugde te bevorderen.   

SERFOR gecertificeerde Palo Santo producten Deze Palo Santo komt uit bossen die worden beheerd, geautoriseerd en gecertificeerd door het Ministerie van Landbouw en Irrigatie (SERFOR) in Peru. Er worden alleen Palo Santo bomen en takken gebruikt die op natuurlijke wijze zijn omgevallen en minimaal 3 tot 4 jaar op het land zijn gebleven. Door deze manier van oogsten wordt de natuur geen schade toegebracht en wordt alleen het hout gebruikt dat een rijk aroma heeft.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.