Organic Goodness Smudge Kruid Salie - Lavendel 2 potjes 80 gram

Organic Goodness
PH 64593
8903833915683
    Verzending: binnen 1-2 werkdagen
In winkelmandje
  • Beschrijving

Organic Goodness Smudge Kruid Salie en Lavendel 2 potjes a 80 gram.

Wierookkruid melange Salie en Lavendel. Salie zuivert en reinigt elke ruimte energetisch. Lavendel helpt je te ontspannen en los te laten. Een perfect mengsel voor yoga en meditatie. 

Samengesteld met 100% natuurlijk ingrediënten zoals harsen, bloemen, kruiden en etherische oliën. Wordt geleverd in set van 2 glazen potjes a 80 gram (prijs is per set.)

Hoe te gebruiken:
Plaats een wierookzeefje op een aromabrander. Leg er een paar plukjes kruiden op. Steek het waxinelichtje eronder aan om van het aroma te genieten. Als u klaar bent, reinig et zeefje met een borsteltje voor de volgende beurt. Of: Steek een houtskooltablet aan en plaats deze op een brander. Voeg een paar plukjes kruiden toe bovenop de houtskool. Zodra je klaar bent, doof je de houtskool.

Let op!
Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Laat brandende smudgehars nooit onbeheerd achter. Brand altijd in een goed geventileerde ruimte, uit de buurt van tocht en brandbare materialen. Vermijd het direct inademen van de rook. Gebruik op een hittebestendige ondergrond. Kan een allergische huidreactie veroorzaken.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.