Zolang de voorraad strekt

Kundalini Warmwaterkruik Paars met Stippen **

Kundalini Warmwaterkruik
PH 4022
8719497612307
    Verzending:binnen 1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Kundalini Warmwaterkruik Paars met Stippen.

De superzachte Kundalini Warmwaterkruik wordt geleverd met een lange band, waarmee je de kruik over je schouders of op je buik kunt vastbinden, precies op die pijnlijke plekken waar de warmte nodig is. Die warmte straalt zo goed uit dat je vrijwel direct al verlichting voelt! De heerlijke zachtheid van de hoes heeft een speciale voering en je kunt als je dat fijn vindt ook een zakdoekje besprenkeld met jouw favoriete essentiële olie daarin kwijt.

Kundalini kruiken zijn helemaal ontworpen voor een optimale warmteafgifte en -isolering. De langwerpige en soepele vorm is bedoeld om meerdere lichaamsdelen tegelijkertijd warm te houden. Zelfs luchtbellen in de bobbels op de kruik zijn zo ontworpen dat de warmte langer bewaard blijft, en ze dragen bij aan het ergonomische ontwerp.

Er wordt gebruikgemaakt van de hoogste kwaliteit natuurrubber uit Sri Lanka, waar de beste rubberbomen groeien. De fabrikant heeft een ISO en een TUV keurmerk, werd goedgekeurd door de FSC, en is actief betrokken bij plaatselijke initiatieven, zoals projecten in het onderwijs, de kunst, de sport en hulp bij natuurrampen. Het rubber is milieuvriendelijk, flexibel en zacht. Afmetingen 75x12cm

Details:

  • Kruik van rubber uit Sri Lanka- Hoes van 100% polyester fleece
  • Kleur paars met witte stippen
  • Inclusief veiligheidsinstructies
  • Is wasbaar in de machine op 30º of minder. Droger op laagste snelheid. Strijk op laagste temperatuur.
  • Heeft maar één kan warm water nodig om vol te gieten; de ingenieus ontworpen bobbels op het oppervlak, gevuld met lucht, zorgen voor nog langer warmtebehoud.
  • In Nederland en België wordt de Yuyu warmwaterkruik onder de naam Kundalini Warmwaterkruik op de markt gebracht. Beide zijn een gepatenteerd Yuyu product (YuYu Designs Limited), dus geen namaak!
  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, vanwege inslik-gevaar van kleine onderdelen.

Sleep content blocks hierheen