Menu
Winkelwagen

De Uitputting Voorbij Marijke De Waal Malefijt

De Uitputting Voorbij Marijke De Waal Malefijt
De Uitputting Voorbij Marijke De Waal Malefijt
€19,50
Excl. BTW: €17,89

De Uitputting Voorbij Marijke De Waal Malefijt

Eten volgens je element

Mensen met vermoeidheid en uitputting lopen soms ontredderd rond als ze horen dat ze hun levensstijl en voedingspatroon drastisch moeten omgooien. Voor veel mensen is een nieuwe leef- en eetstijl een flinke hobbel om te nemen, voordat ze daarin thuis raken. Terwijl juist een uitgekiende voedingskeuze je sneller uit vermoeidheid en uitputting haalt. Maar welke voeding is speciaal geschikt bij uitputting en (over)vermoeidheid? Wat moet je juist wel of niet eten? Welke kooktechniek houdt je langer gevangen in vermoeidheid?

Marijke de Waal Malefijt en Tessa Gottschal, schrijfsters van meerdere gezondheidsboeken, combineren in dit boek hun meervoudige therapeutische aanpak en vooral hun praktische werkwijze. Om standaardoplossingen en vooral standaarddieten te voorkomen, beschrijven ze eerst de verschillende constitutie-/lichaamstypen (gebaseerd op de drie dosha s uit de Ayurveda). Daarna volgen eenvoudige menuvoorbeelden en snel-klaar-recepten. Hiermee krijgt zelfs de vermoeide en uitgeputte lezer snel een uitgekookte kijk op zijn voeding. Nadrukkelijk houden de schrijfsters er rekening mee dat je in het begin nog extreem moe kunt zijn. Dan heb je geen zin in ingewikkelde en tijdrovende menu s. Daarnaast gaan ze in op specifieke meditatietechnieken: korte meditaties die in combinatie met specifieke voedingsadviezen je energie versterken, met name die van de lever en de bijnieren. Met deze mooie combinatie werk je toe naar het einde van je uitputting.

De schrijfsters hebben met hun ruim 35 jaar ervaring in hun natuurgeneeskundige praktijk al veel mensen geholpen toe te werken naar het einde van vermoeidheid en uitputting.

  • ISBN: 9789063789954
  • Auteur(s): Marijke de Waal Malefijt
  • Afmetingen: 2160 × 142 × 18 mm
  • Gewicht: 200 gram
  • Taal: Nederlands
  • Uitgeverij: Schors
  • Inhoud: 192 pagina's
  • Soort: Paperback

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie