Menu
Winkelwagen

Dieren Muziek

KLIK OP DE AFBEELDING/CD OM DE CD TE BELUISTEREN.

Merk: Perry Wood
Animal Healing Perry WoodEen moeilijke titel, maar muzikaal heel bijzonder. Piano en violen geven een krachtige energie, gericht op de hart- en keelchakra. Heel zacht en melodieus. Absoluut bijzonder! Eindelijk weer een meditatieve maar ook healing CD met een duidelijk herkenbare melodie. En toevall..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Stuart Jones
Animal Healing Volume 2 Stuart JonesAnimal Healing II is door topmuzikant Stuart Jones samen met dierentolk en dieren-healer Margrit Coats tot stand gekomen. Een meer dan waardige opvolger van het deel 1. Misschien nog wel beter dan deel 1, pure rust, ontspanning en healing. Niet alleen voor dieren ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Llewellyn
Aromatherapy LlewellynAromatherapy. De titel doet niet vermoeden dat het een uiterst geschikte CD is voor kinderen. Kinderen voelen duidelijk de warmte van deze klanken. Maar er is iets meer aan de hand met deze CD. Dit is absoluut een van de allerbeste CD's voor baby's. Juist bij deze allerkleinste..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Stuart Jones
Connecting With Animals Stuart JonesOpnieuw hebben de Engelse muzikant Stuart Jones en Margrit Coates samen een CD uitgebracht speciaal gericht op de gevoelige oren van dieren. Wat een harmonie in klanken, piano en gitaar op zo'n vriendelijke en melodieuze manier gebracht.Tracklist Connecting With A..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Perry Wood
Music For Pets Perry WoodMeditatieve muziek met als hoofd instrument de zachte aanslag van de vleugel. Dieren voelen de kwaliteit van goede New Age muziek even goed als wij dat doen. Een hoesje is maar een hoesje en heeft natuurlijk niets met de kwaliteit van de CD te maken. Maar toevallig is zowel ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Merk: Tshinar
Relaxing Music For CatsRelaxing Music for Cats bevat muziek en natuurgeluiden die jou en je kat helpen te ontspannen. Iedere track is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de luisterbehoeftes van je kat en bestaat uit zachte muziek zonder duidelijke harmonie met een langzamer BPM (Beats Per M..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
1 - 6 van 6 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie